anejakulacija

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Korisnikov avatar
lana80
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 19, 2013 1:12 pm

anejakulacija

Post od lana80 »

potrebna mi je vasa pomoc,ako neko ima iskustva sa ovom pojavom?!
Sa deckom sam u vezi tek nekih mesec dana,a problem se desava zbog njegove nemogucnosti da ejakulira,povremeno. Kao totalni laik, sto se tice problema u vezi sa sexom,malo sam googlala i naisla na objasnjenje da se najverovatnije radi o anejakulaciji..i to povremnoj! Popricali smo otvoreno o tom problemu jer sam se ja osecala lose,da je problem do mene..No,on tvrdi da nije..nego je do njega ali da mu je lepo sa mnom,samo eto desava mu se .. :-?
Navodno taj problem je od nedavno primetio,od kada je bio na terenu u Rusiji nekoh godinu ipo dana i nije imao odnose,nego ..samozadovoljenje!
Interesuje me,da li ovaj poremecaj moze da se izleci i kako? Kome se obratiti? Da li je to povremen poremecaj? i sve ostalo u vezi sa time..
zahvalna sam vam na svakom odgovoru..
poz!
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Re: anejakulacija

Post od Dejanbg »

Ček ček, jel doživi orgazam samo bez ejakulacije ili ne doživi orgazam uopšte?
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Да ли стварно овде постоји неки зли модератор или база података постепено пуца? Опет ми је нестао пост. :-?

Писао сам да је узрок можда неки стрес или непријатна ситуација коју је доживео у Русији или се једноставно боји да не останеш трудна.
Korisnikov avatar
lana80
Novi član
Novi član

Post od lana80 »

Dejanbg napisao:Ček ček, jel doživi orgazam samo bez ejakulacije ili ne doživi orgazam uopšte?
hmm..mislim da ne :o
Korisnikov avatar
lana80
Novi član
Novi član

Post od lana80 »

aa_aca napisao: Писао сам да је узрок можда неки стрес или непријатна ситуација коју је доживео у Русији или се једноставно боји да не останеш трудна.
za trudnocu - ne! stres kao stres,nije ga bilo u nekom alarmantnom desavanju! pitala sam gaa i za to,posto sam citala da stres,diabetes,problemi sa kicmom,pankereasom takodje uticu na anejakulaciju,medjutim nista od navedenog nema.. sto me dovodi do sumnje da je ipak do mene :( a mislim,da on iz kurtoazije nece to da prizna. ne znam
Dejanbg
Stalni član
Stalni član

Post od Dejanbg »

Ako ne znači da ne doživi orgazam onda on nema anejakulaciju. Kako god, mislim da nije alarmantno i da posle svega treba vremena da se uhodate i sve će doći na svoje.
Dejanbg
Stalni član
Stalni član

Post od Dejanbg »

Da dodam, mesec dana je kratak period, a on je dugo apstinirao i biće to ok
Korisnikov avatar
lana80
Novi član
Novi član

Post od lana80 »

Dejanbg napisao:Ako ne znači da ne doživi orgazam onda on nema anejakulaciju. Kako god, mislim da nije alarmantno i da posle svega treba vremena da se uhodate i sve će doći na svoje.
hvala na odgovoru! nadam se da si u pravu!? ne znam da li sam trebala da napomenem da ima 40 godina? Sto po meni ne bi trebalo da prestavlja problem..
Da li mozda znas da li zaista samozadovaljavanje odredjen period u ovom slucaju godinu ipo dana,moze da izazove ovaj problem?
Igi80
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 18, 2013 7:58 am

Post od Igi80 »

Imam 32 godine, veoma rano sam stupio u seksulane odnose. Ima problem da ne mogu prilikom odnosa dozivim orgazama ejakuliram, dok prilikom mastrubacije mogu. Promenio sam vise partnerki ali i dalje ovaj problem postoji. Bio sam kod urologa i on mi je otkrio da imam varikokle srednjeg drugog stepena, interesuje me da li ona moze da bude uzrok. Takodje sam citao da usled dugotrajnih agresivnih jakih mastrubacija mogu da se izgube osetila i da dodje do ovog problema. Cinjenica je da samo agresivno jakom i brzom mastrubacijom mogu da dodjem do orgazma stim da i za to treba vremena. Imam veliki seksulani nagon prema zenama ali prilikom odnosa kadad udjem u partnerku nemam neki jaki osecaj, kao da sam izgubio cula, na polnom organu te zbog toga i ne mogu da dozivim orgazam. Razgovrao sam sa jednim urolog on kaze da se pomirim stim, drugi kaze da je mozda uzrok varikokela, a takodje i sa jednim seksologom sam infrmativno razgovrao koji kaze da se moraju izvrsiti ispitivanja od bakterija, hormona, pa probati sa lekovima za povecanje cula tako ensto, pado upotrebe nekih aparata. Ovo mi predstvalj veliki problem, molim vas kao ima neko neki savet slicno iksutvo ili nacin kako da ovaj problem resim bio bih nezimerno zahvalan.
Usled svega dolazi povrmeno da gubitka potencije prilikom odnosa , mada postoje situacije kada jako dugo traje po sat vrmena i duze, sto nekim partnerkama odgovara dok je meni frustrijajuce.
Odgovori