Problem sa kozicom oko penisa :((

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
kagoj7
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 06, 2013 3:08 pm

Problem sa kozicom oko penisa :((

Post od kagoj7 »

Ovako:imam 14 god,jos malo 15,imam veliki problemsa kozicom oko penisa tj deo gde mi rastu stidne dlacice.Jos odavno,mozda pre god dana,mislim da se vreme poklapa sa vremenom kad su pocele da mi rastu dlacice,pojavilo se perutanje tog dela koze,i svaki put kad bih poceo da se cesem stvaralo bi se crvenilo,ponekad i male ranice i nekakva sluz a ta "perut" bi opala,ali bi se ponovo vratla nakon pola dana,isto se desava i nakon kupanja samo sto perut ne poada vec se samo stvaracrvenilo i sluz.To crvenilo i perut skoro da ne zahvataju penis i kozu testisa.Da li je ovo vezano za polni organ ili je u pitanju samo koza,da li moze da bude opasno???
kagoj7
Novi član
Novi član

Re: Problem sa kozicom oko penisa :((

Post od kagoj7 »

jao,da zaboravio sam da kazem i da nemam nikakvih problema prilikom erekcije i izbacivanja urina i takodje nikada nisam imao seksualni odnos,ako mozete sto pre da odgovorite,bio bi zahvalan
LuckyS
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jun 03, 2010 2:11 pm

Post od LuckyS »

Idi kod doktora, pomoći će ti, daće ti neku mast. Može biti svašta, mora dr da pogleda, ali nemoj da čekaš, jer čim traje toliko dugo znači da je hronično i da neće samo od sebe da prođe. Verovatno nije ništa opasno, ali može da bude ukoliko se ne leči.
kagoj7
Novi član
Novi član

Post od kagoj7 »

Hvala,puno :)
asdfghh
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 29, 2010 5:39 pm

Post od asdfghh »

I meni se to desilo kad sam bio tvojih gopdina,mozda koju godinu stariji.
Ako te puno svrbi i puno se ceses,a crvenilo na kozi ostaje ,u pitanju su gljivice 99%.
Nemoj da se zezas,nego odmah kod lekara,da ti da neku mast...,npr nystatin (cini mi se),inace ako ne odes kod lekara moze da ti otpadne...(tako mi je kazao doktor kad sam ja zakasnio sa dolaskom kod doktora...,terapija mi je trajala skoro msec dana).
I vodi higijenu ,menjaj gace svakodnevno,i dobro se pari ,ispiraj i brisi.
gljivice vole nehigijenu i vlazne gace.....
ajd uzdravlje i odmah sutra kod cika doktora. :wink:
Odgovori