Mikoplazma i Ureaplazma

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
draganc86
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 03, 2013 3:03 pm

Mikoplazma i Ureaplazma

Post od draganc86 »

Naime kao što naslov sam govori, "zakačio" sam ove dve bolesti. Doktor Urolog kod kog sam bio mi je rekao da Ureaplazma nije ništa strašno i da se u današnje vreme ni ne posmatra kao bolest. Ali skrenuo je pažnju na Microplazmu i rekao mi da nije ni malo bezazlena. Prepisao mi je Dovicin da pijem 10 dana počev od danas. Hteo sam malo više da se informišem o Microplazmi pa sam "češljao" malo po netu i saznao da dosta ljudi ima probleme sa ovom bolešću i da im lečenje ne daje uspeha te im se ova bolest ili vraća ili ne mogu da je se oslobode. Po onome što znam Microplazma kod žena može napraviti dosta problema u toku trudnoće i čak dovesti do steriliteta kod oba partnera. Interesuje me mišljenje još nekog doktora o lečenju ove bolesti i da li se po vašem mišljenju trebam podvrgnuti ponovnim analizama kako bih se uverio da sam je se rešio.

U napred zahvalan
Dragan
Vrlo Radoznala
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 12, 2013 2:22 pm

Re: Mikoplazma i Ureaplazma

Post od Vrlo Radoznala »

draganc86 napisao:Interesuje me mišljenje još nekog doktora o lečenju ove bolesti i da li se po vašem mišljenju trebam podvrgnuti ponovnim analizama kako bih se uverio da sam je se rešio.

U napred zahvalan
Dragan
Nisam doktor, ali, ako si vec citao nesto o tome, verovatno si upucen u zakon akcije i reakcije, ukoliko tretiras neku bolest, svakako postoji i kontrola, a, kontrola ukljucuje analize, tj.ispitivanja. Trebao bi da se nakon svakog tretmana ponovno povinujes testovima-analizama, kako bi ustanovio da si oslobodjen bilo koje boljke! :wink:
Odgovori