Imam 22 godine i imam problem sa levim testisom,naime desavalo mi se i prije ali sam zanemarivao i brzo je prolazilo,radi se o tome da ispod levog testisa dakle ova koza oko testisa nzn kako se strucno zove imam kao neku nabreklinu,moze se napipati i pomerati prstima,oko 1-2cm je,kao neki sklop vena je,msm da su to neke vene,to sam prvi put primetio kad me je zabolelo,napipao sam to,sada me opet zabolelo nakon 2 godine i to mi se desi kad nosim malo uze bokserice ili pantalonele,cim mi dodiruje testis boli me i tako onda traje par dana,boli me pri hodanju,cudan bol i inace mnogo cesto mokrim vec duze vreme.
Nemam krvi u urinu niti u spermi,erekcija,ejakulacija sve uredno,samo levi gestis problem :/ Problem je to sto sam trenutno u Kanadi u turistickoj poseti i ovde nemam osiguranje njihovo pa sam se obratio samo obicnom doktoru i on me je pregledao i kaze da nije nista za brigu,kao neke vene su,neki splet... Kao mogao bih uraditi ultrazvuk da se vidi tacno sta je. Dok se ne vratim kuci nmg nista jos a ovih dana mi se opet to desava nakon sto sam kupio nove bokserice i malko su uze i pocelo je da me boli opet. Dok ne dojem kuci i ne vidim urologa nmg nista,pa ako neko zna nesto o ovome ili je imao slican problem molim vas nek pomogne,unapred zahvalan!!!!
Bolovi u levom testisu
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Re: Bolovi u levom testisu
To je varikocela, proširene vene u testisu.
Nije ništa alarmantno, ali treba razmišljati o operaciji ukoliko pravi probleme.
Imaš ovde više o tome.
http://www.doktor.rs/forum/urologija/va ... 4-165.html
Nije ništa alarmantno, ali treba razmišljati o operaciji ukoliko pravi probleme.
Imaš ovde više o tome.
http://www.doktor.rs/forum/urologija/va ... 4-165.html
Hvala na odg. pogledao sam o ovome i mislim da bi to moglo biti to,za 2 sedmice cu kuci pa pravo kod urologa da to sve vidim,neprijatan osecaj mnogo
Nadam se da nije strasno nista

Pozdrav
Imam prosirene vene na levom testisu...I povremeno osecam tup bol...Bio sam kod urologa i rekao mi je da uradim spremogram...Rezultati su ok i doktor mi je rekao da nije potrebna intervencija a da je bol na nervnoj bazi...Da li je to moguce ili je nesto drugo upitanju?
Imam prosirene vene na levom testisu...I povremeno osecam tup bol...Bio sam kod urologa i rekao mi je da uradim spremogram...Rezultati su ok i doktor mi je rekao da nije potrebna intervencija a da je bol na nervnoj bazi...Da li je to moguce ili je nesto drugo upitanju?
verovatno je u pitanju upala-ne verujem da je ista alarmantno kod obojice
--nije dobro ako sve vise natice-
--nije dobro zadrzavati ejakulaciju--
--nije dobro ako sve vise natice-
--nije dobro zadrzavati ejakulaciju--