Važno pitanje, povreda leđa !
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
Važno pitanje, povreda leđa !
Imam jedno vazno pitanje.Prije vise od mjesec dana povredio sam ledja na plazi prilikom skoka u vodu. Od tad imam bol izrazen pri sjedanju ili naglom kretanju,bio sam kod ortopeda i on mi je propisao tablete 15mg Movalis i ja ih pijem evo vec peti dan i bol u ledjima je momentalno prestao(cak ni ja jos ne mogu da vjerujem) znaci tablete djeluju ali me interesuje posto u paklu imam jos 15 komada kada ih ja sve popijem hoce li se bol vratiti ili sam ga sa ovim tabletama trajno uklonio inace bila je rijec o izrazenoj palpatornoj boli izmedju dva prsljena(malo desno) u donjem djelu ledja. Ja inace treniram rekreativno(sklekovi,boks,trbusnjaci,zgibovi) ali odkad sam se povrjedio nista od toga nisam radio pa me interesuje kada bih to smio poceti ?
-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 20, 2007 12:44 pm
Re: Važno pitanje, povreda leđa !
Mislim da bi trebao da odes mozda i kod fizioterapeuta da ti pokaze odredjene vezbe,evantualno masazu ili slicno. Sta ti kaze ortoped koja je povreda u pitanju,jel je otklonio mogucnost diskus hernije? Da li je uradio magnetnu rezonancu...kakva je tacno povreda bila da li si skocio u plicak tj.lose procenio dubinu vode ili si jako udario ledjima u dublju vodu...
Re: Važno pitanje, povreda leđa !
Nisi dobro razumio, nisam udario ledjima u vodu nego kada sam uronio u vodu i krenuo da izranjam naglo sam cimnuo ledja i bol je nastala. Bio sam kod ortopeda i on je napisao samo da je izrazena palpatorna bol u donjem desnom djelu ledja. Pijem date tablete vec 15 dana i ne bole me ledja uopste.