Svrab i iritacija koze na ledjima

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, goranai

Odgovori
Bojana2311
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 19, 2012 11:14 pm

Svrab i iritacija koze na ledjima

Post od Bojana2311 »

Postovani,
vec 2 meseca osecam povremenu nelagodnost u predelu gde je kopca grudnjaka ( na ledjima ). Prvo je bio svrab, pa iritacija i neki neugodan osecaj, a sada se javlja i bol na dodir. Da li moze da ima veze sa grudnjakom, cak i sada kada ga ne nosim?? Uvek sam koristila samo prirodne materijale.
Ili mozda ima veze sa nekim poremecajima u radu nekih unutrasnjih organa??
ivanica81ns
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 24, 2013 1:56 pm

Re: Svrab i iritacija koze na ledjima

Post od ivanica81ns »

Bojana2311 napisao:Postovani,
vec 2 meseca osecam povremenu nelagodnost u predelu gde je kopca grudnjaka ( na ledjima ). Prvo je bio svrab, pa iritacija i neki neugodan osecaj, a sada se javlja i bol na dodir. Da li moze da ima veze sa grudnjakom, cak i sada kada ga ne nosim?? Uvek sam koristila samo prirodne materijale.
Ili mozda ima veze sa nekim poremecajima u radu nekih unutrasnjih organa??
Verovatno imaš reakciju kože na nov prašak, omekšivač ili tako nešto... Ne verujem da je to odraz poremećaja rada nekog unutrašnjeg organa, jer zašto bi se pojavljivalo baš kod kopče grudnjaka?
Ja sve promene na koži namažem BIO konopljinim uljem, od lica do peta i koža se oporavi u najkraćem roku. Savetujem ti da probaš i srećno :-)
Bojana2311
Aktivan član
Aktivan član

Post od Bojana2311 »

Hvala Ivanice :)
Bojana2311
Aktivan član
Aktivan član

Post od Bojana2311 »

Kazi mi samo, molim te, je l to ovo bio konopljino ulje, za jelo sto se prodaje u prodavnicama zdrave hrane?
ivanica81ns
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 24, 2013 1:56 pm

Post od ivanica81ns »

Bojana2311 napisao:Kazi mi samo, molim te, je l to ovo bio konopljino ulje, za jelo sto se prodaje u prodavnicama zdrave hrane?
Ja kupujem preko interneta, a recimo kuma u Beogradu kupuje u prodavnici "Magično bilje" mislim da se zove. Ta oznaka BIO znači da je 100% organskog porekla i mislim da je ono jedino takvo kod nas. Videla sam da ima i drugih ali ta nisam probala...

pozzz
Odgovori