Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
Pozdrav svima...
Sinoc sam legao sasvim normalno, sve je bilo ok. Oko 3:30 ujutru sam se probudio i osetio bol u levom testisu koji je bio uvecan i boleo me na dodir. Vratio sam se da spavam u nadi da ce ujutru biti sve ok. Kada sam ustao ujutru boleo me donji deo stomaka sa leve strane i testis je ostao uvecan, ali mi se cini da se malo smanjio (jos uvek boli na dodir).
MOLIM VAS, pomozite, imam 17. godina i ne znam sta da radim, citao sam nesto, pominje se tumor, rak, uplasio sam se tako da ne znam gde se nalazim!!!
Reci roditeljima za početak. Mi ovde možemo samo da nagađamo šta je. Može biti svašta u pitanju-kila, infekcija, proširena vena-varikocela. Ako je jaka bol u pitanju, može biti da se testis okrenuo i da su krvni sudovi uvijeni. Jako su male šanse da je nešto ozbiljno.
Ako se bol ne smanjuje, odi do hitne. Nemoj da stiskaš testis, tako će sigurno još više da boli.
Drugar me je posavetovao da se samozadovoljim i prestace, zato sto je proslo par dana da to nisam radio i verovatno je zbog toga... Poslusao sam ga i bol se smanjio i polako nestaje CRKAO SAM BUKVALNOOOOOOO
Savetujem da se odmah javis na pregled, jer se moze desiti da se testis uvrne oko svoje peteljke, i to stanje se mora hitno resiti kako se testis ne bi ostetio, ako ti je i dalje nesto sumnjivo oko testisa, ako mu polozaj i velicina nisu kao sto su bili pre toga, svakako idi na pregled!