HEMANGIOM!!!!

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, goranai

Odgovori
veca_aco
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 18, 2013 10:15 pm

HEMANGIOM!!!!

Post od veca_aco »

Imali ko iskustva sa hemangiomom?Imam kcerkicu od 3 god.21 dan po rodjenju su joj se pojavila dva hemangioma,jedan na nadlaktici a drugi na obrazu.Hemangiom je ispupcen i velicine oko 1 cm.Sada vise ne rastu.Ovaj na rukici je poceo da blijedi u sredini,a na obrazu se ne mijenja.Idemo redovno kod dermatologa na kontrolu.dermatolog kaze da ce da se povuku do 7 godine,ali ja bas i ne vjerujem u to.Ako ima ko iskustva pisite!POZDRAV
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: HEMANGIOM!!!!

Post od aa_aca »

Мени су хемангиоми почели да се јављају пре доста година и немају тенденцију нестајања. Све их је више. Деси се да неки поцрни и отпадне. Ни један није већи од два милиметра у пречнику.
veca_aco
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 18, 2013 10:15 pm

Re: HEMANGIOM!!!!

Post od veca_aco »

aa_aca napisao:Мени су хемангиоми почели да се јављају пре доста година и немају тенденцију нестајања. Све их је више. Деси се да неки поцрни и отпадне. Ни један није већи од два милиметра у пречнику.
Da li postoji koja olest a da ju ti nemas ili ju neces imati?????Bas me zanima!!!!HAHAHA
Odgovori