Akne na dupe
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, goranai
Akne na dupe
Imam 20 godina i vec 2 godine imam kao neke akne na dupe ,uglavnom ne bole ali ima onih koji bole na dodir, vecinom same nestanu ali stvore se nove, osjecaju se ispd koze kao kuglice a kad is istisnem izadje vodena tecnost ili krv iz vecih . Najvece su velicine klikera, Nadam se da sam dobro objasnio i da mi neko moze pomoci
Re: Akne na dupe
Kombinovanjem dve kreme MUMIEMAST i MUMIVET mozete svoj problem svesti na minimum.Ne znam poreklo i uzrok problemma da bih Vam potvrdio izlecenje ali svakako sa ovim preparatima vredi pokusati.
Obe kreme su ORGANSKE tako da mogu da se primenjuju bez problema.Ukoliko imate pitanja u vezi pomenutih krema slobodno me kontaktirajte.
pozdrav
Obe kreme su ORGANSKE tako da mogu da se primenjuju bez problema.Ukoliko imate pitanja u vezi pomenutih krema slobodno me kontaktirajte.
pozdrav
Re: Akne na dupe
Kurkuma začin mi se pokazao kao jako dobar,ako ga koristiš u ishrani, a za bolne i problematične najbolje http://en.wikipedia.org/wiki/Ammonium_bituminosulfonate
E sad to je bitno da sadrži a mast sama može da se zove kako hoćeš, i bitno je kada se koristi da se preko stavi jako dobar flaster,najbolje neki vodootporan i veći jer je bitno da mast stoji na tom mestu neko vreme,ali mast je proverena,koja god veličina da je u pitanju rešava,deluje tako što omekšava kožu i olakšava pucanje,što ujedino dovodi i do bržeg lečenja.
E sad to je bitno da sadrži a mast sama može da se zove kako hoćeš, i bitno je kada se koristi da se preko stavi jako dobar flaster,najbolje neki vodootporan i veći jer je bitno da mast stoji na tom mestu neko vreme,ali mast je proverena,koja god veličina da je u pitanju rešava,deluje tako što omekšava kožu i olakšava pucanje,što ujedino dovodi i do bržeg lečenja.