potrebno extremno gojenje bez hemije i tih cuda :)
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
potrebno extremno gojenje bez hemije i tih cuda :)
hitno mi je potrebna pomoc...imam 19 god,62 kg i visok sam 1.75 cm...i zeleo bi da se extremno ugojim...ne zanima me kako cu izgledam ali postao sam preopterecen...najvise bi voleo da sam debeo nego ovakav..zato mi treba pomoz za ishranu,kolicinu ishrane pogotovo,vreme ishrane,sta jedem ali bez vezbi...jedina aktivnost je sto ponekad odem na Tenis bazen a treniram ne bas aktivno fudbal...i zeleo bih pored svih tih aktivnosti ali bez teretane da se extremno ugojim...ali bas...pa ko moze da mi pomogne bicu mu veoma zahvalan ! 

Re: potrebno extremno gojenje bez hemije i tih cuda :)
Bez fizicke aktivnosti tesko da ces nabaciti kvalitetnu masu... Plivanje ti je super da uvrstis uredovne aktivnosti.
A ako hoces da se zamastis i ugrozis zdravlje, cepaj pivo, fast food, i sve tog tipa
A ako hoces da se zamastis i ugrozis zdravlje, cepaj pivo, fast food, i sve tog tipa

perisic92 napisao:hitno mi je potrebna pomoc...imam 19 god,62 kg i visok sam 1.75 cm...i zeleo bi da se extremno ugojim...ne zanima me kako cu izgledam ali postao sam preopterecen...najvise bi voleo da sam debeo nego ovakav..zato mi treba pomoz za ishranu,kolicinu ishrane pogotovo,vreme ishrane,sta jedem ali bez vezbi...jedina aktivnost je sto ponekad odem na Tenis bazen a treniram ne bas aktivno fudbal...i zeleo bih pored svih tih aktivnosti ali bez teretane da se extremno ugojim...ali bas...pa ko moze da mi pomogne bicu mu veoma zahvalan !
nemoj ni slucajno da se 'zamastis' i ugrozis svoje zdravlje junk food-om i slatkisima i ostalim glupostima.

posle ces da imas zdravstvene probleme (holesterol, pad imuniteta, alergije, pa cak i moguci dijabetes, da ne pricam o zatrovanosti organizma toksinima koji su preduslov za kancere...) a uz to i probleme sa debljinom, koji se tesko resavaju zajedno.
------------------------------------------------------
mnogo je lakse ugojiti se nego smrsati, samo treba znati kako, a to znaju najbolje - strucnjaci nutricionisti.
lepo se upisi u neku profi teretanu i posavetuj se sa profesionalcima (u kvalitetnoj teretani mora da postoji nutricionista ili lekar za takve savete) o dijeti koja tebi odgovara i o vezbama koje ces raditi da povecas masu.
"Treba otimati radost
danima sto beže
na svetu mreti je lako
živeti je teže."
Majakovski
danima sto beže
na svetu mreti je lako
živeti je teže."
Majakovski
Druze a sta ti smatras pod pojmom hemija? Ako je za tebe whey protein hemija sta je onda step sok ili prasak za pecivo ili konzervans koji se nalazi skoro u svakom prehranbenom proizvodu?perisic92 napisao:hitno mi je potrebna pomoc...imam 19 god,62 kg i visok sam 1.75 cm...i zeleo bi da se extremno ugojim...ne zanima me kako cu izgledam ali postao sam preopterecen...najvise bi voleo da sam debeo nego ovakav..zato mi treba pomoz za ishranu,kolicinu ishrane pogotovo,vreme ishrane,sta jedem ali bez vezbi...jedina aktivnost je sto ponekad odem na Tenis bazen a treniram ne bas aktivno fudbal...i zeleo bih pored svih tih aktivnosti ali bez teretane da se extremno ugojim...ali bas...pa ko moze da mi pomogne bicu mu veoma zahvalan !
Raste se u kuhinji!
perisic92 napisao:hitno mi je potrebna pomoc...imam 19 god,62 kg i visok sam 1.75 cm...i zeleo bi da se extremno ugojim...ne zanima me kako cu izgledam ali postao sam preopterecen...najvise bi voleo da sam debeo nego ovakav..zato mi treba pomoz za ishranu,kolicinu ishrane pogotovo,vreme ishrane,sta jedem ali bez vezbi...jedina aktivnost je sto ponekad odem na Tenis bazen a treniram ne bas aktivno fudbal...i zeleo bih pored svih tih aktivnosti ali bez teretane da se extremno ugojim...ali bas...pa ko moze da mi pomogne bicu mu veoma zahvalan !
Perisicu , ja sam imao problem gotovo ceo zivot i dovodio me do kompleksa gotovo slicnom ljudima koji su ekstremno gojazni imao sam 190 i 63 kg , naravno vidno nikada problem sa zdravljem , padom imuniteta i sl ... jednostavno non stop negde zujanje tokom celog dana ... noci