bol u potiljku prilikom orgazma

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

bol u potiljku prilikom orgazma

Post od vasa »

Posle duzeg vremena ,,vise godina nije mi se pojavio taj bol al evo vec 10 dana 2 puta.
Imao sam taj problem ranije i cak i ovde pisao o njemu al ne mogu pronaci,znate kad bol prodje brzo zaboravimo.
Isao sam i doktoru kad mi se to pojavilo pre 10 i vise godina i predlagao mi je snimanje glave i ja to nisam uradio jer mi se nije ponovilo pa onda opet posle par godina i ja samo po preporuci uzeo par dana andol i nije mi se ponavljalo.
Tako da sam ovih 15 dana imao nekoliko puta seks i 2 puta me je bolelo,ZNACI SAMO U TOKU ORGAZMA JAK BOL U POTILJKU -i sve prodje,, al na zalost ja sledeci put strepim i umesto da uzivam ja trpim bol i strepim i kad ga nema..
IMA LI NEKO SLICNE TEGOBE I STA BI MOGLO DA BUDE
INACE-imam hronicni prostatitis koji mi ne pravi skoro nikakve probleme i spondilozu vratnog dela kicme,pritisak mi je inace ok mada mozda u tom trenutku --ko zna sta se desava i ZASTO?????
bojan25274
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 13, 2013 2:17 am

Re: bol u potiljku prilikom orgazma

Post od bojan25274 »

Isti slučaj i kod mene,užasan bol u glavi u kritičnom momentu.Javite se da podelimo problem i rešimo ga. :wink:
Odgovori