Kad mi je opusten koza mi se zalepi za glavic pa se odlepljuje kako povlacim na dole?
http://www.dodaj.rs/f/3d/7P/1PQrlsrN/1/100920132233.jpg
http://www.dodaj.rs/f/33/k9/3CjVh3tg/100920132234.jpg
jel sve u redu? HVALA
Kozica
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Re: Kozica
Ovo sto ti se zalepi je ok , i normalno je.
Frenulum (zilica) je "valjda" ok, dal si imao odnose ili sta slicno? Jel te zateze boli ili sta slicno? Ako nemas problema onda je sve ok
Frenulum (zilica) je "valjda" ok, dal si imao odnose ili sta slicno? Jel te zateze boli ili sta slicno? Ako nemas problema onda je sve ok

-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jul 17, 2013 2:16 am
Nisam jos imao odnos, bas pre neki dan sam bas bas vukao ka dole i nista nije puklo ili tako nesto, boli me tek kad jako jako povucem al ne boli jako
Zasto mislis "valjda" ??

-
- Novi član
Aj molim vasss
Pa nemogu da znam dal te boli ili ne ...
Cini mi se da je ta zilica tj frenulum kratak i da ce ti praviti probleme, ali opet ako ne bude bolelo tokom odnosa ili sta slicno onda ne brini ...
Ako bude pravilo probleme odes kod urologa i obavis to za 1 minut
Cini mi se da je ta zilica tj frenulum kratak i da ce ti praviti probleme, ali opet ako ne bude bolelo tokom odnosa ili sta slicno onda ne brini ...
Ako bude pravilo probleme odes kod urologa i obavis to za 1 minut

Nema šta ovako posebno da ti se kaže, izgledi penisa i kožica su jako različiti od muškarca do muškarca, kad budeš imao odnose videćeš kako će ti biti, ako možeš kožicu da prevučeš i u opuštenom i u dignutom stanju verovatno će ti i u odnosu biti ok
-
- Novi član
A kad odem kod urologa sta da mu kazem ? I sta on tu radi ?? 

-
- Novi član
Sad sam gledao uglavnom ljudi sa neta ne mogu da prevuku preko glavica ali ja ga opusteno prevucem preko glavica i jos mogu bez bolova ..
izgleda sve najnormalnije...ako kojim slucajem budes imao problema sa frenulumom to se moze lako srediti, ali mislim da neces imati nikakvih problema...
-
- Novi član
E hvala Vam puno
)