Zdravo,
molim vas za misljenje ako znate
Tati je tumor market 33.4 uvecana prostata. Urolog je napisao da je tvrdja prostata ali ne moze da vidi nego mora biopsija da se uradi.
Ultrazvuk nije nista pokazao osim da je uvecana prostata. Lekar opste prakse je rekao da je to tumor.
Tumor marker je radjen privatno na nekoj poliklinici gde je radjen i ultrazvuk.
Otac ima problema sa mokrenjem a isto tako mu je pronadjen veliki broj bakterija a izmedju ostalih i eserihija. Sedimentacija kao i krvna slika u granicama normale
Zakazali smo tek za 19.08. dodatne preglede ali nas muci i veliki je stres cekati. Uradice ponovo tumor marker u laboratoriji.
Da li tumor market 33.4 mora da znaci da ima tumor?
Ako ima tumor kako to da se ne vidi na ultrazvuku?
Molim vas, ako neko zna, da mi odgovori jer smo svi pod stresom
Hvala
Tumor markeri
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Re: Tumor markeri
Батали стрес и почни са неком природном и нешкодљивом терапијом: чај од млечике, уље језгра кајсије, уље конопље, домаћи кефир, петролеј, алкализација организма, сода бикарбона, ЕПТА метода... Само сам ти набацао. Ако хоћеш детаље, јави.
>
>
>
Ако некоме нисам одговорио као aa_aca,
то је последица блокирања профила и губљења везе са праћеним темама.
Јавите ми се на емаил адресу из профила.
>
>
Ако некоме нисам одговорио као aa_aca,
то је последица блокирања профила и губљења везе са праћеним темама.
Јавите ми се на емаил адресу из профила.
aa aca napisao:Батали стрес и почни са неком природном и нешкодљивом терапијом: чај од млечике, уље језгра кајсије, уље конопље, домаћи кефир, петролеј, алкализација организма, сода бикарбона, ЕПТА метода... Само сам ти набацао. Ако хоћеш детаље, јави.
Može sve da se kupi kod ace za 1000000 eur još samo danas. Sutra će biti 100000000000000000 eur.
Tornjaj se sa foruma skote!
Janko M napisao:aa aca napisao:Батали стрес и почни са неком природном и нешкодљивом терапијом: чај од млечике, уље језгра кајсије, уље конопље, домаћи кефир, петролеј, алкализација организма, сода бикарбона, ЕПТА метода... Само сам ти набацао. Ако хоћеш детаље, јави.
Može sve da se kupi kod ace za 1000000 eur još samo danas. Sutra će biti 100000000000000000 eur.
Izvinjavam se administratorima foruma.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Администратор форума ми је блокирао корисничко име aa_aca, а потом и aa aca. С обзиром на то да за такве поступке не постоје објективни разлози, очекујем да ће ми блокирати и овај aaaca. Осим тога, блокирана је адреса прокси сервера преко кога, осим мене, на интернет излази још неколико хиљада рачунара. Мој прокси не могу да заобиђем, а и да могу да решим то питање, остаје проблем сталног гашења мојих налога.
Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако:
. Можете и да посетите мој сајт: www. aca. rs.
Поздрављам вас и желим све најбоље.
Аца
Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако:

Поздрављам вас и желим све најбоље.
Аца