Celavljenje
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Celavljenje
Imam 20 godina i vec duze vreme mi opada kosa,i proredila se.Plasim se da cu rano da ocelavim,a imam genetske predispozicije,za koje kazu da su od velikog znacaja i da se ne mogu izbeci.Plasim se da cu tako biti ruzan i da necu imati samopouzdanja za devojke,i da one ne vole procelave.Da li postoje sanse da izbegnem to genetsko celavljenje,i da probam sa nekim preparatima,ili da se nazalost pomirim sa gubitkom kose i prihvatim to?
Re: Celavljenje
Vecina lekova/suplemenata koja mogu da sprece opadanje kose uzrokovane androgenom alopecijom imaju poprilicno nezeljene efekte (finaristide/propecia) tj izazivaju neizlecivu impotenciju; s druge strane minoxidil nema tolike nezeljene efekte ali mora se redovno koristiti sto iziskuje i vremena i novaca i kad se prestane koristiti kosa veoma brzo opadne.
Sto se tice samih celavih ljudi, mislim da ih celavost uopste ne sprecava da imaju lepe devojke, mnogi od njih obriju glavu i izgledaju sasvim "kul".
Izvor samopuzdanja se nalazi u glavi ,a ne na njoj i nemoj da te kozmeticki detalji sputavaju.
Sto se tice samih celavih ljudi, mislim da ih celavost uopste ne sprecava da imaju lepe devojke, mnogi od njih obriju glavu i izgledaju sasvim "kul".
Izvor samopuzdanja se nalazi u glavi ,a ne na njoj i nemoj da te kozmeticki detalji sputavaju.
Sasa@, треба да установиш да ли ти је неки стрес узрок опадању косе. Можда прекомерна нервоза? Ако је тако, онда треба тога да се решиш јер ћеш имати много веће последице од ћелавости.
Можеш да пробаш да направиш препарат по рецепту са мога сајта www. aca. rs у Савети, Здравље, Коса-опадање.
Имаш ли икаквих промена на кожи, негде на телу? Да ли једеш много бразилских ораха?
Можеш да пробаш да направиш препарат по рецепту са мога сајта www. aca. rs у Савети, Здравље, Коса-опадање.
Имаш ли икаквих промена на кожи, негде на телу? Да ли једеш много бразилских ораха?
>
>
>
Ако некоме нисам одговорио као aa_aca,
то је последица блокирања профила и губљења везе са праћеним темама.
Јавите ми се на емаил адресу из профила.
>
>
Ако некоме нисам одговорио као aa_aca,
то је последица блокирања профила и губљења везе са праћеним темама.
Јавите ми се на емаил адресу из профила.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Администратор форума ми је блокирао корисничко име aa_aca, а потом и aa aca. С обзиром на то да за такве поступке не постоје објективни разлози, очекујем да ће ми блокирати и овај aaaca. Осим тога, блокирана је адреса прокси сервера преко кога, осим мене, на интернет излази још неколико хиљада рачунара. Мој прокси не могу да заобиђем, а и да могу да решим то питање, остаје проблем сталног гашења мојих налога.
Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако:
. Можете и да посетите мој сајт: www. aca. rs.
Поздрављам вас и желим све најбоље.
Аца
Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако:

Поздрављам вас и желим све најбоље.
Аца