Problemi sa stafilokokom
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Avg 08, 2013 12:21 am
Problemi sa stafilokokom
Postovani,moja svekrva skoro dve godine kako ima problema sa Staphylococcus aureus i nakon milion antibiotika nikako da se izgubi,malo krene na bolje pa opet lose.U pitanju je rana na nozi,svakodnevno ide na previjanje,koristila je sve antibiotike koji su bili preporuceni na antibiogramu i opet nista.Trenutno koristi ulje divljeg origana i rana manje gnoji ali nikako se ne zatvara.Nedavno je u ambulanti cula od doktora i sestre da u vezi njenog slucaja spominju VEZIRE pa me interesuje sta je to,da li je neki lek,injekcije ili sta vec?Molila bih ako neko nesto o tome zna da me kontaktira putem maila [email protected] ili neka ostavi komentar na forumu.Unapred hvala...
Re: Problemi sa stafilokokom
Не знам шта је Везире, али знам шта сигурно помаже - стално магнетно поље. Набави рецимо један овакав магнет http://www.magnet-shop.com/neodymium-ma ... ::245.html и учврсти ластижом што ближе рани. Мора да га носи 24 сата дневно и почеће да зараста за неких седам дана. Немој да узимаш онај магнетни накит јер је превише слаб да би постигао икакав ефекат.
>
>
>
Ако некоме нисам одговорио као aa_aca,
то је последица блокирања профила и губљења везе са праћеним темама.
Јавите ми се на емаил адресу из профила.
>
>
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Avg 08, 2013 12:21 am
Hvala najlepse...
Ако се одлучиш за примену магнета, што ти најтоплије препоручујем, предлажем ти да га за сваки случај не стављаш директно на кожу. Стави га тако да буде изнад ластижа, тј. да ластиж буде на кожи а магнет на њему, ако сам добро објаснио.
>
>
>
>
>
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Администратор форума ми је блокирао корисничко име aa_aca, а потом и aa aca. С обзиром на то да за такве поступке не постоје објективни разлози, очекујем да ће ми блокирати и овај aaaca. Осим тога, блокирана је адреса прокси сервера преко кога, осим мене, на интернет излази још неколико хиљада рачунара. Мој прокси не могу да заобиђем, а и да могу да решим то питање, остаје проблем сталног гашења мојих налога.
Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако:
. Можете и да посетите мој сајт: www. aca. rs.
Поздрављам вас и желим све најбоље.
Аца
Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако:

Поздрављам вас и желим све најбоље.
Аца