Zdravo,
Imam 17 godina, i nos mi je za kratko vreme mnogo porastao (u donjem dijelu). Da li to može biti posledica nekog udarca ili šta. I kada uhvatim kraj nosa i pomerim levo, desno, osećam kao da je jedan dio odvojen od drugog.
Nervira me moja veličina nosa, i baš ružno izgleda. Molim za odgovor.
Hvala
Pitanje
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jul 25, 2013 1:09 am
Re: Pitanje
Elvir napisao:Zdravo,
Imam 17 godina, i nos mi je za kratko vreme mnogo porastao (u donjem dijelu). Da li to može biti posledica nekog udarca ili šta. I kada uhvatim kraj nosa i pomerim levo, desno, osećam kao da je jedan dio odvojen od drugog.
Nervira me moja veličina nosa, i baš ružno izgleda. Molim za odgovor.
Hvala
Imenjace, najbolje ti je da odes svome doktoru i pitas ga za savjet.
Наравно да може од ударца. Хрскавица се одвоји од кости и полако спушта.
>
>
>
Ако некоме нисам одговорио као aa_aca,
то је последица блокирања профила и губљења везе са праћеним темама.
Јавите ми се на емаил адресу из профила.
>
>
Imam osjećaj da se hrskavica odvojila, kada pomeram vrh nosa levo, desno.aa aca napisao:Наравно да може од ударца. Хрскавица се одвоји од кости и полако спушта.
Da li mogu nekako da je vratim u "normali"?
Не можеш јер се одвојила. Треба је "залепити" назад. Мислим да се то може урадити једино операцијом.
>
>
>
>
>
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Администратор форума ми је блокирао корисничко име aa_aca, а потом и aa aca. С обзиром на то да за такве поступке не постоје објективни разлози, очекујем да ће ми блокирати и овај aaaca. Осим тога, блокирана је адреса прокси сервера преко кога, осим мене, на интернет излази још неколико хиљада рачунара. Мој прокси не могу да заобиђем, а и да могу да решим то питање, остаје проблем сталног гашења мојих налога.
Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако:
. Можете и да посетите мој сајт: www. aca. rs.
Поздрављам вас и желим све најбоље.
Аца
Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако:

Поздрављам вас и желим све најбоље.
Аца