parotidna zlezda (glandula parotis)
parotidna zlezda (glandula parotis)
Pre par dana sam bila na ultra zvuku zbog kvrge koja mi je izasla iza uha. Doktor mi je prepisao antibiotike i rekao kontrola za sedam dana. Kada sam dosla ponovo kvrga se nije smanjivala. Poslali su me na ct skener i receno da je tumor glandula parotis. Zakazana mi je operacija.ali me zanima kakve rizike nosi koliko traje operacija pod kojom anestezijom? Unapred hvala na odgovoru.Bilo koja iskustva bi mi dobro dosla.
Re: parotidna zlezda (glandula parotis)
Пошто си отворила две истоветне теме, даћу себи слободу да ти нешто напишем у овој једној. Одговоре на твоје питања не знам, али знам да би било добро да проучиш књигу "Алкализуј се или умри".
>
>
>
Ако некоме нисам одговорио као aa_aca,
то је последица блокирања профила и губљења везе са праћеним темама.
Јавите ми се на емаил адресу из профила.
>
>
Ако некоме нисам одговорио као aa_aca,
то је последица блокирања профила и губљења везе са праћеним темама.
Јавите ми се на емаил адресу из профила.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: parotidna zlezda (glandula parotis)
Администратор форума ми је блокирао корисничко име aa_aca, а потом и aa aca. С обзиром на то да за такве поступке не постоје објективни разлози, очекујем да ће ми блокирати и овај aaaca. Осим тога, блокирана је адреса прокси сервера преко кога, осим мене, на интернет излази још неколико хиљада рачунара. Мој прокси не могу да заобиђем, а и да могу да решим то питање, остаје проблем сталног гашења мојих налога.
Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако:
. Можете и да посетите мој сајт: www. aca. rs.
Поздрављам вас и желим све најбоље.
Аца
Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако:

Поздрављам вас и желим све најбоље.
Аца