Imam neki svrbez na penisu na vrhu na kozici i valjda glavicu, stalno se cesem.
I pojavilo se neke bele tackice nisu "fiksne" nego kao toalet papir kad se izdere, moze se obrisat, al' kad ocistim ne svrbi vise toliko ali vrati se kasnije opet sve isto.
A sto se tice higijene svako vece se tusiram i operem ga. I nakon mokrenja imam obicaj da ga obrisem i operem. :S
Sta li je?
Svrbez
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jul 07, 2013 2:38 am
- Kontakt:
Svrbez
“My name is Maximus Decimus Meridius, Commander of the Armies of the North, General of the Felix Legions, Marcus Aurelius. Father to a murdered son, husband to a murdered wife. And I will have my vengeance, in this life or the next."
Re: Svrbez
Sta nije...diWision;x napisao:Imam neki svrbez na penisu na vrhu na kozici i valjda glavicu, stalno se cesem.
I pojavilo se neke bele tackice nisu "fiksne" nego kao toalet papir kad se izdere, moze se obrisat, al' kad ocistim ne svrbi vise toliko ali vrati se kasnije opet sve isto.
A sto se tice higijene svako vece se tusiram i operem ga. I nakon mokrenja imam obicaj da ga obrisem i operem. :S
Sta li je?
-
- Novi član
- Kontakt:
Dajte ljudi hitno je. Tripujem se ko malo dete :S
pomagajte
pomagajte
“My name is Maximus Decimus Meridius, Commander of the Armies of the North, General of the Felix Legions, Marcus Aurelius. Father to a murdered son, husband to a murdered wife. And I will have my vengeance, in this life or the next."
-
- Novi član
- Kontakt:
Ili je to mozda kako ga nisam jednom pre 2-3 dana dobro oprao od spermE?
-
- Novi član
- Kontakt:
Ili je to mozda kako ga nisam jednom pre 2-3 dana dobro oprao od spermE?
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Avg 14, 2013 3:12 pm
Da li si imao odnose pre nekog vremena bez zaštite???Vagina se uvek čisti preko sekreta,znači sve bakterije tudA prolaze,pa ako si imao sex sa nekom ribom koja ima upalu vagine,kondilome ili tako nešto onda eto ti odgovor...Ispiraj ga kamilicom,žalfijom,kantarionom ali ne iz filter kesice nego prirodno i kupi rivanol to sve ti je anti bakteriskog karaktera i samo ga ispiraj biće ko nov...pozz
-
- Novi član
- Kontakt:
imao sam odnose ali devojka je nevina kao i ja, prvi put oboma.. Probaco sa vodenim rastvorom sode bikarbona pa i sa kamilicom.
Moze jos neko da se javi da mi kaze je l' neki virus, bolest ili samo bezazleno nesto?
Moze jos neko da se javi da mi kaze je l' neki virus, bolest ili samo bezazleno nesto?