PRELOM POTKOLENICE ?

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
4zajuveno1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 26, 2013 5:29 pm

PRELOM POTKOLENICE ?

Post od 4zajuveno1 »

ZDRAVO NADAM SE DA CE TE MI POMOCI BAR MALO . PRE 3 GODINA SAM POLOMIO NOGU IMAO SAM FRAKTURU DESNE POTKOLENICE , IMAO SAM FIKSATORE 6 MESECA SVE JE BILO OK SKINUO SAM SVE TO , POCEO SAM NAKON MESEC DANA DA IGRAM FUDBAL I DRUGE SPORTOVE NA KOSARCI SAM SE OKLIZNUO I OPET SE DOGODIO ISTI PRELOM POSLE TOGA SAM NOSIO GIPS 7 MESECI OD NOSENJA GIPSA JE PROSLO SKORO 2 GODINE PA DA VAS PITAM DA LI SADA SMEM DA IGRAM OPET FUDBAL POSTO IMAM VELIKU ZELJU DA PONOVO ZAIGRAM IMAM 19 GODINA . MOLIM VAS ODGOVORITE MI MISLIM DA JE SADA SVE OK, SAMO MI CALE STALNO VICE KADA SUTIRAM ILI TAKO NESTO ?
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: PRELOM POTKOLENICE ?

Post od aa_aca »

Како то да си поломио потколеницу? То је веома јака кост. Како си се повредио? Да ли си много тежак?
4zajuveno1
Novi član
Novi član

Post od 4zajuveno1 »

Prvo me zakacio auto na pesackom prelazu , a drugog puta kada sam skocio i oslonio se samo na toj nozi , nisam tezak mnogo oko 65 kg imam 1,86 cm ..
Korisnikov avatar
aa aca
(!) korisnik udaljen sa foruma
(!) korisnik udaljen sa foruma
Pridružio se: Ned Jan 20, 2013 7:41 pm

Post od aa aca »

Ниси тежак много, али си много мршав. Имаш 20kg мањка. Због тога су ти кости слабије. Нису довољно оптерећене, па је структура костију шупљикавија.

Треба постепено да се угојиш, али не сало, него мишиће. Бави се неким спортом који није опасан у смислу повређивања. Када ојачаш онда се поново бави фудбалом. Наравно, треба да појачаш исхрану.

Узгред, ово ми је други налог, али особа је иста. Од администратора форума сам тражио да обришу мог лажног двојника са именом aa-aca који је покупио моје личне податке и представља се као ја. А они укунули мене. Свашта. Сада уместо aa_aca користим овај aa aca - док ми и то не укину. А можда се и овде појави лажни двојник, тако да се не дај збунити. Ако имаш дилеме, можеш да одеш на мој сајт www. aca. rs и пишеш ми преко емаил адресе коју сам тамо навео.
>
>
>
Ако некоме нисам одговорио као aa_aca,
то је последица блокирања профила и губљења везе са праћеним темама.
Јавите ми се на емаил адресу из профила.
4zajuveno1
Novi član
Novi član

Post od 4zajuveno1 »

ja sam vec poceo po malo da se bavim fudbalom , a za kilazu da napisem da sam takav oduvek ne znam zasto ne mogu da se popravim dal ima uticaja nesto zato sto ne jedem nista kuvano npr: supice ,corbice i tako dalje navikao sam na suvoj hrani od malena sam bio slab samo sam isao u visini .. ne znam dal mi predlazete nesto
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Администратор форума ми је блокирао корисничко име aa_aca, а потом и aa aca. С обзиром на то да за такве поступке не постоје објективни разлози, очекујем да ће ми блокирати и овај aaaca. Осим тога, блокирана је адреса прокси сервера преко кога, осим мене, на интернет излази још неколико хиљада рачунара. Мој прокси не могу да заобиђем, а и да могу да решим то питање, остаје проблем сталног гашења мојих налога.

Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако: Slika. Можете и да посетите мој сајт: www. aca. rs.

Поздрављам вас и желим све најбоље.
Аца
Odgovori