Prenosenje hiv

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Zabrinut1983
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 14, 2013 11:47 pm

Prenosenje hiv

Post od Zabrinut1983 »

Pozdrav svima!
Imao sam seksualni kontakt sa dve devojke prije nekoliko meseci.14 sedmica ili vise od 3 meseca posle odnosa sam se testirao na hiv1 i hiv2 (test je iz 4 generacije).Oba nalaza su bila negativna.Nisam imao nikakve simptome,ni temperaturu ,ni glavobolju jedino me sad boli nesto grlo i izbacujem slajm (bronhitis). Danas je proslo je vise od 6 meseci od odnosa sa te dve devojke.Citao sam negde da treba da prodje i do 6 meseci da bi se covek testirao.Da li je to tacno?I jos jedno pitanje:Da li covek moze da ima aids a da je negativan na hiv?Molim Vas odgovor
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Re: Prenosenje hiv

Post od drbgd »

test je kod tebe konacan.
moze da bude kod zavrsnog stadijuma, pred samu smrt pacijenta, kada vise prakticno nema limfocita, pa nema ni ko da luci antitela...
Zabrinut1983
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 14, 2013 11:47 pm

Post od Zabrinut1983 »

Hvala puno na odgovoru :D
zailaiboke
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 29, 2013 9:01 am

Post od zailaiboke »

pred samu smrt pacijenta, kada vise prakticno nema limfocita, pa nema ni ko da luci antitela...

Read more: http://www.doktor.rs/forum/posting.php? ... z2dL5TPh00