Bolna nocna/jutarnja erekcija

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
DaPitam
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 27, 2013 5:17 am

Bolna nocna/jutarnja erekcija

Post od DaPitam »

Dešava mi se da imam bolnu erekciju tokom spavanja. Probudim se u sred noći sa jakom erekcijom i deluje mi kao da traje dugo, i imam neke tupe bolove dužinom penisa. Ne javlja mi se svake noći nego recimo jednom nedeljno, uglavnom ako sam ejakulirao pre spavanja. I kad mokrim, deluje mi kao da je penis topao.

Kad se to desi, izmasiram penis po zadnjoj strani (ona koja bi gledala ka podu kad bih ustao, da tako objasnim :) ), jer mi se tu nalazi bol, pa onda prodje. Bio sam pre neko vreme na ovom forumu, imao sam problem sa upalom prostate, u mokraći i preko brisa uretre ništa nije nadjeno, sve je normalno.

Šta bi trebalo da uradim dalje?
Da li bi brisom kožice ili analizom krvi mogle da se pronadju neke bakterije ili neka upala?
Da li mi preporučujete ispiranje sodom bikarbonom i ako da, kako to tačno da radim?
Možda da uradim neko snimanje?

Tokom upale prostate sam pio Citeral, Chymoral, Conprostu, chajeve od mlečike i brusnice, i evo, sad se ovo javlja. Ne brinem se, ali me iritira i voleo bih da sve bude normalno, pa eto, da vidim šta još treba da uradim, i da vidim da li se još nekom ovako nešto dešavalo.
Odgovori