Zdravo svima,
Imam problem posle mokrenja, pocninju da izlaze kapljice krvi na zavrsetku, pecka me redovno i tera me cesce da mokrim u manjim kolicinama.
Problem je taj sad sto sam ja u drugoj drzavi u gostima i ne mogu otici kod doktora ovde, vracam se za oko nedelju dana.
Sad mene zanima sta je problem i da li je moguce ublaziti to necim prirodnim dok se ne vratim i da li je nesto ozbiljno?
To mi se javilo prvi put pre nekih 10-ak dana, ali sam video na netu da treba piti sto vise tecnosti, onda sam ja poceo da pijem cajeve i vodu (nekad rastvorim vitamin D) a izbacio sam ono sto sam pio svaki dan kafu, gazirana pica i alkohol. I to me je proslo nakon 4 dana, posle sam opet poceo da pijem sve i evo juce opet me zadesi ovo.
Sad ne znam koliko je to bitno sta pijem ali sam samo naveo, a i ranije mi se cesto desavalo da kad mi se mokri trpim, najcesce dok sam spavao pa me mrzi da ustanem.
Molim za pomoc, posto sam u gostima i primetno je da sam nesto nervozan kao, zato sto samo mislim na to i nezgodno je malo posto sam kod tetke.
HVALA UNAPRED.
Peckanje posle mokrenja, HITNO!
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Re: Peckanje posle mokrenja, HITNO!
Dakle...?
Najbolje je da njima to prvo kazes jel sto god vise odugovlacis mislis na to , to je gore tako sam i ja sa ovim pa sad imam operaciju i nije mi zao ni malo.
Veruj mi otidji kod urologa objasni mu problem i sigurno ce ti dati neke tablete ili nesto da pijes mozda je upala samo neka ili prehlada ili slicno opet ponavljam nisam strucan za to al je najbolje da odes kod urologa i da objasnis situaciju
Srecno.
Veruj mi otidji kod urologa objasni mu problem i sigurno ce ti dati neke tablete ili nesto da pijes mozda je upala samo neka ili prehlada ili slicno opet ponavljam nisam strucan za to al je najbolje da odes kod urologa i da objasnis situaciju

Srecno.
Mislim da je uvin čaj dobar za urinarne infekcije, mada po tvom opisu može biti svašta, npr na pamet mi pada i upala prostate (prostatitis) koja može biti uzrokovana nekom bakterijskom infekcijom ili drugim uzročnikom, tako da moraš posetiti u svakom slučaju urologa i uraditi potrebne analize kako bi dobio odgovarajuću terapiju.
Ako je ikako moguce--otidji tamo kod urologa ili pozuri kuci-ja ne bih bas odugovlacio ako se i krv pojavljuje,
Pretpostavljam da si mladji kad kazes kod tetke al svakako bi trebalo malo bolje ispitivanje --a dotle dosta caja za upalu mokracnih kanala.
Kod tebe je problem bio i ranije-kad si imao potrebu da ustajes nocu i zadrzavao si mokacu-i tad je vec trebalo nesto preduzeti, a sad je bas problem za urologa.
Pretpostavljam da si mladji kad kazes kod tetke al svakako bi trebalo malo bolje ispitivanje --a dotle dosta caja za upalu mokracnih kanala.
Kod tebe je problem bio i ranije-kad si imao potrebu da ustajes nocu i zadrzavao si mokacu-i tad je vec trebalo nesto preduzeti, a sad je bas problem za urologa.
Ipak sam rekao i zakazala mi je tetka za petak, videcu sta ce biti pa cu vam javiti ovde ako neko bude imao slicnih problema pa da bar zna na cemu je.
Samo ako mi neko moze reci da li moze biti nekih problema sa kamenom u bubregu ili besici posto sam svasta proguglao pa me malo strah?
Samo ako mi neko moze reci da li moze biti nekih problema sa kamenom u bubregu ili besici posto sam svasta proguglao pa me malo strah?