Sukrvican ispljuvak

Postavite pitanja ili podeliti savete i iskustva o oboljenjima disajnih organa. Saznajte kako se astma, hronična opstruktivna bolest pluća, emfizem, tumori pluća, hronična ili akutna, bakterijska ili virusna upala pluća, preveniraju, dijagnostikuju i leče.

Moderatori: vlada99, moderato, Dr Branislav

Odgovori
djoleasterix
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 22, 2009 6:53 pm

Sukrvican ispljuvak

Post od djoleasterix »

Jutros sam primetio krv u slajmu koji sam izbacio, da li to odmah znaci rak ili je mozda nesto drugo? Kako da to proverim? Molim Vas da mi odgovorite veoma sam zabrinut...
MuameRR87
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 11, 2012 5:01 pm

Re: Sukrvican ispljuvak

Post od MuameRR87 »

Djole kao prvo nemoj da panicis,meni se to desava vec godinu dana sa vremena na vreme bolivi u ledjima grudnom kosu,kada se malo vise naprezem da kasljem silom,i meni se to pojavi ali vrlo retko,uradio sve moguce preglede i sve ok,Ispljuvak krvi ne mora odmah da znaci rak,i ja sam se isto uspanicio pa te potpuno razumem,idi kod pulmologa obavi preglede i insistiraj da ti snime pluca obavi spirometrijske nalaze radi tebe,da se malo smiris,opusteno nemoj odma najcrnije misli da ti se motaju po glavi.Srecno i javi sta je bilo....A sto se doktora sa sajta tice izgleda da je ovo samo chat stranica gde se clanovi dopisuju medjusobno mogli bi malo i da odg na neka pitanja.Ipak ova stranica sluzi za to.
Odgovori