Ne bih da ovo postane mesto za reklamu, ali ako je to u cilju da se pomogne nekome, onda to ima neko svoje opravdanje. Makar se javljali ljudi i trazili da im na pp posalju linkove za ordinacije u njihovom gradu.
Elem, da predjem na temu. Imam jedan vidljiv kondilom vec par meseci i nikako da ga uklonim. Razlozi su ili sto ne znam gde da to uradim u svom gradu ili zato sto zbog svog posla dosta ljudi znam pa se plasim da ne naletim na nekog poznatog. Eto, danas izguglah i nadjoh samo dve ordinacije u Nisu. Prva je vrlo sumnjivog tipa (nekulturan muski glas koji mi, posto me je najpre isprovocirao, rekao "Pa onda IDI na drugo mesto", na sta sam mogao jedino da mu odgovorim da se ne kaze idi, vec idiTE; inace e-mail adresa ordinacije je njegovo ime, pa sad vidite da li je to nesto ozbiljno). Druga ordinacija ima vrlo ljubaznu sekretaricu koja mi je objasnila da uklanjanje kondiloma radiotalasima kosta 6200, laserom 10800 (lokalna anestezija) ili 13000. Nekako mi se cini da je sve ovo mnogo, jer znam da sam dok sam bio sa bivsom devojkom, koja je iz NS-a, placao u tamosnjoj veoma renomiranoj poliklinici uklanjanje kondiloma radiotalasima 3000, a ako ih ima manje od 5 - samo 1500 dinara.
Moje pitanje je: postoji li u Nisu ili u okolnim gradovima neka poliklinika ili ordinacija koja je strucna za uklanjanje kondiloma, a da ima razumne cene. Ili da to uradim u NS kod proverenih strucnjaka? Cena nije problem, ali ne volim kad me deru bez razloga. Moze i na PP.
Ordinacije za uklanjanje kondiloma
Re: Ordinacije za uklanjanje kondiloma
pregledao sam dosta foruma ,ali nista nisam nasao konkretno za nis,.
Posto imam kondilome definitivno,i to na anusu,jedan je veliki pa skoro kao orah,i jos par manjih,interesuje me dali ih mogu negde skinuti privatno?
Hvala
Posto imam kondilome definitivno,i to na anusu,jedan je veliki pa skoro kao orah,i jos par manjih,interesuje me dali ih mogu negde skinuti privatno?
Hvala
Uh...da znate da i mene to zanima . . .
Vidim da niko nije naveo gde je to najpouzdanije u Nišu te Vas sve molim koji znate da mi pošaljite neki kontakt makar u poruci ako ne zapišete ovde
Vidim da niko nije naveo gde je to najpouzdanije u Nišu te Vas sve molim koji znate da mi pošaljite neki kontakt makar u poruci ako ne zapišete ovde

Uh...da znate da i mene to zanima . . .