Bol leđnih rebarnih mišića

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
Cat
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Bol leđnih rebarnih mišića

Post od Cat »

Pre 4-5 dana sam spavala golih leđa pored otvorenih vrata terase. Probudili su me bol i ukočenost u leđnom rebarnom delu, negde ispod lopatica. Popustilo je tokom dana, međutim i narednih nekoliko jutara se ponavljalo iako sam vodila računa da se obučem i ne budem na hladnom. Juče sam bila u akva parku na otvorenom i izgleda da je kombinacija jurnjave, mokrog kupaćeg i vetra odradila svoje: jutros rano me je probudio bol na istom mestu, toliko jak da nisam mogla da ležim. Boli me kad se izvijem, udahnem. Jasno mi je da moram da se sklonim sa hladnog, šta bi još moglo da ubrza oporavak?

Inače imam 33 godine, rekreativno se bavim sportom, mogu da uradim i par zgibova, dakle nemam baš slaba leđa ali izgleda da sam počela slabije da tolerišem hladnoću.
Cat
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Bol leđnih rebarnih mišića

Post od Cat »

Bol je jutros bio vrlo intenzivan, neki osećaj bolnog oklopa oko rebara i jedva sam se pomerala. Nakon što sam ustala i bila 10-15 minuta u sedećem položaju uminuo je dovoljno da mogu ponovo da legnem i odspavam još nekoliko sati. Sad me boli i dalje ali znatno manje.
Odgovori