Herpes ili nesto drugo.

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Srdjan011
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 04, 2007 9:14 pm

Herpes ili nesto drugo.

Post od Srdjan011 »

Pozdrav drustvo. Naime, nakon nekih 5-6 dana od nezasticenog odnosa, pojavilo mi se peckanje tokom mokrenja, da bi pre par dana (10-tak dana od odnosa) primetio i ove male plikove. Ima ih 3 ukupno. Jedan na rubu glansa, i dva na kozici sa unutrasnje strane, kao sto se vidi na slici. Glavic je blago bolan na dodir, ima malo bele skrame i jako smrdi :o , a rupica je crvena. Jako pece u toku mokrenja, i imam bol u donjem stomaku, tj, preponi desnoj sto mi govori da je u pitanju upala mokracnih kanala. Elem, imate li neku ideju sta bi moglo da bude? Bio sam kod lekara, i dobio uput za urologa, ali moracu da cekam, jer je nase zdravstvo znate vec kakvo :)

Slika[/url]

Slika[/url]

Slika[/url]
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Re: Herpes ili nesto drugo.

Post od drbgd »

srdjane, posto u nicku vidim 011, znaci da ste iz beograda.
idite u zavod za kozne i venericne bolesti u dzordza vasingtona, tamo primaju bez uputa. ne treba vam urolog nego dermatovenerolog!
za mesec dana uradite i test na hiv, obavezno!
Srdjan011
Novi član
Novi član

Post od Srdjan011 »

Daj, nemojte me plasiti :(
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član

Post od drbgd »

nazalost, ne plasim vas - svaka polna infekcija, koja narusava integritet koze i sluznica, znacajno uvecava mogucnost zarazavanja HIV-om! a osoba od koje ste se zarazili ocigledno ne brine o svom zdravlju....
sledci put, pamet u glavu i uvek upotrebite kondom!
Srdjan011
Novi član
Novi član

Post od Srdjan011 »

U redu, ali da li je moguce da je ovo herpes, a ne HIV infekcija? :(
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član

Post od drbgd »

nismo se razumeli - ovo sigurno nije HIV! da li je herpes, ili neko drugo venericno oboljenje mora da se vidi na pregledu, ALI, i herpes i gonoreja i ostale infekcije znacajno uvecavaju rizik da se prenese i HIV , ako je jedan od partnera zarazen.
zar je moguce da jos niste otisli u dzordza vasingtona?
Srdjan011
Novi član
Novi član

Post od Srdjan011 »

Nisam iz Beograda. Uzeo sam uput malopre za dermatovenerologa, i sutra ujutro idem. Hvala Vam svakako na odgovorima.
Odgovori