Clan foruma aa_aca, alep clanovima!

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
Bobilica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 01, 2013 11:24 pm

Clan foruma aa_aca, alep clanovima!

Post od Bobilica »

Javljam se jer ne mogu da cutim posle svega sto sam procitala na ovom forumu...
Da se predstavim, ja sam studentkinja koja je odslusala petu godinu medicine na medicinskom fakultetu u Novom Sadu, ostala mi je jos sesta godina... Polozila sam niz predmeta koji su mi pruzili solidno znanje iz oblasti medicine. Kada citam sta sve u naslovu naveden clan pise po ovom forumu, dodje mi da placem! Gomila neutemeljenih recenica. Molim vas, ljudi, ne slusajte coveka koji nema apsolutno nikakve veze sa medicinom! Ako treba, citiracu delove teksta u kojima lupa gluposti, kad moram tako da kazem, i za svaki deo cu pruziti informacije koje govore koliko on covek pojma nema. Molim vas svim srcem da njegove savete ne shvatate ozbiljno, ukoliko imate neke tegobe, javite se vasem lekaru. Ne vidim nista lose u tome da neko posavetuje da treba zdravo ziveti, ali da daje sebi pravo da nagadja od cega je nastala bolest bez ikakvog medicinskog znanja je nesto sto bi zakonom trebalo zabraniti... U svim oblastima se javlja, pedijatriji, stomatologiji, onkologiji... Tuga! Jos jednom apelujem na sve korisnike ovog foruma da ono sto procitaju ovde uzmu sa velikom rezervom, za sve nedoumice, javite se vasem lekaru!

Read more: http://www.doktor.rs/forum/pitanja-odgo ... z2anbruYEV
terapeut
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 05, 2006 7:05 pm

Re: Clan foruma aa_aca, alep clanovima!

Post od terapeut »

:D Welcome to the house of fun!!!
Bobilica
Aktivan član
Aktivan član

Post od Bobilica »

Mene je ovo jako uzrujalo, ne mogu opisati koliko! Smatram da imam znanja da odgovaram na neka pitanja ovde, ali tesko bih sebi dala za pravo da tek tako izjavim nesto tek tako, kako onda taj covek moze, a nema veze sa medicinom. On ljudima preporucuje proizvode. Sad sam videla da je na jednoj temi cak rekao da je u pitanju odredjena bolest, na osnovu cega??? Ovde ima ocajnih ljudi, spremnih da se vode raznoraznim savetima, poverovace mu, izgubice vreme... Ne mogu da verujem, ne mogu da verujem!!! :( :( :(
terapeut
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 05, 2006 7:05 pm

Post od terapeut »

Kad je covek mlad i treba da bude energican kao vi i da se bori za svoje znanje i delokrug rada,a ne da dozvoljava diletantima da bukvlno pljuju po svim dostignucima savremene medicine.Ali... ovo je Srbija i ovde je mnogo tesko iskoreniti verovanja u ucinak vradzbina,nebeskih sila,energije,magneta i krckanja i namestanja kao najdelotvornijeg medicinskog zahvata!
Savet,starije koleginice glasi svako je svoga tela gospodar pa ako ce da baza po ceo dan sa megnetima okacenim na sve moguce delove tela,njegova stvar!ako mu pomogne dobro je,a ako mu pogorsa stanje....Bog dao Bog uzeo i idemo dalje.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Bobilica napisao:.... Sad sam videla da je na jednoj temi cak rekao da je u pitanju odredjena bolest, na osnovu cega??? ....
Верујем да ћеш једнога дана схватити како је могуће да неко може да постави дијагнозу без скенера, резонанци, рендгена, скопија, брисева и тако даље.

Ако будеш учила, истраживала, читала и поврх свега размишљала.......
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

terapeut napisao:....magneta i krckanja i namestanja kao najdelotvornijeg medicinskog zahvata!....
Штета, али добро. Има нас разних. Неки читају књиге и истражују, а други се задовољавају оним што су научили на факултету, ако...
Bobilica
Aktivan član
Aktivan član

Post od Bobilica »

Hvala, terapeut, na savetu! Grrr, hocete da kazete da su sva medicinska dostignuca bila uzalud. Zali boze sto se razvila savremena medicinska dijagnostika, kad si ti tu da sam doneses dijagnozu na osnovu toga sto znas da razmisljas, svaka cast!
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Bobilica napisao:Hvala, terapeut, na savetu! Grrr, hocete da kazete da su sva medicinska dostignuca bila uzalud. Zali boze sto se razvila savremena medicinska dijagnostika, kad si ti tu da sam doneses dijagnozu na osnovu toga sto znas da razmisljas, svaka cast!
Бокили, проваљена си. Немој да се трудиш.
milannm
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Avg 06, 2013 10:56 am

Post od milannm »

Uzalud si se ti rodila smrade ženski, pička li ti materina. Samo grokći.
Bobilica napisao:Hvala, terapeut, na savetu! Grrr, hocete da kazete da su sva medicinska dostignuca bila uzalud. Zali boze sto se razvila savremena medicinska dijagnostika, kad si ti tu da sam doneses dijagnozu na osnovu toga sto znas da razmisljas, svaka cast!
Izvinjavam se administratorima foruma.
Odgovori