Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.
Pozdrav svima, imam 18 godina, pre 3-4 godine zaboleo me je kuk. Godinu ipo nakon prvih bolova otisao sam kod lekara.. Konstatovali su epifiziolizu levog kuka. Posto je dugo proslo od te povrede, ona je delimicno zarasla i stvar je u katastrofalnom stanju. Rekli su mi da nije pametno da idem na operaciju jer je isuvise kasno i ne znaju da li ce uspeti u potpunosti. Od tad je proslo 2 godine. Bol se javlja povremeno, naravno od fizickih aktivosti samo setam (trcanje, voznja bicikla ili nesto slicno nije izvodljivo). Sve vreme se bol pojacavao tako da je danas prilicno jak. Sve teze hodam, hramljem svaki dan...Hteo sam da pitam, posto ovako ce vrlo tesko ici, finansijska situacija je vrlo teska, a ne mogu da radim pola poslova, da li ici sad na operaciju? Kako prevazici bol? Da li postoje neka pomagala koja bi malo odlozila to dok ne zaradim za boravak u bolnici? I najbitnije, da li ce biti bolje posle operacije?
Проучи мало како стално магнетно поље делује на регенерацију организма. И ја сам о томе писао на мом сајту www. aca. rs. Магнете користим већ годинама, што за лечење, што као превентиву. Користим углавном ове магнете: http://www.magnet-shop.com/neodymium-ma ... ::245.html Онај накит и остале глупости, заборави. Само јаки магнети, правилно распоређени, долазе у обзир. Што је још боље, ради се о занемарљивим парама, а због тога ме и пљују на форуму и измишљају свакакве гадости на мој рачун јер остадоше без прихода.
aa_aca napisao:Проучи мало како стално магнетно поље делује на регенерацију организма. И ја сам о томе писао на мом сајту www. aca. rs. Магнете користим већ годинама, што за лечење, што као превентиву. Користим углавном ове магнете: http://www.magnet-shop.com/neodymium-ma ... ::245.html Онај накит и остале глупости, заборави. Само јаки магнети, правилно распоређени, долазе у обзир. Што је још боље, ради се о занемарљивим парама, а због тога ме и пљују на форуму и измишљају свакакве гадости на мој рачун јер остадоше без прихода.
Ti misliš da je za jelo sve što vidiš. E pa da te prosvetlim. Ni magneti nisu za jelo, kao ni govna. Ti ih izgleda baš mnogo jedeš, pa ti zbog toga toliko smrdi iz usta.
Janko M napisao:Ne lupaj više gluposti smorone jedan.