dermatologija
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
dermatologija
kkako se izleciti od dermatitisa l3oraste od deratitisa vec su osam mes. koristila sam enbecin gentamicin hidrociklin pantenol cinkvitaminsku mast.kraste su na bradi i bolne su jer su pune mekinjasti hrskavica ibelih iglica koje su ranije izlazile bukvalno iz cele koze a sad pomalo.
Re: dermatologija
Имаш ли ти неке паразите у кожи? Да ли си радила анализе? Да ли си имала контакта са неким животињама?
nisam radio tekst na parazite niti imam kontaktsa zivotinjama.radili su mi pet tretmana tecnim azotom u novembru i od mali krasti stvorile su se rane.sumljam da su micelu bradu preledili.da li je moguce da azot napravi tako nesto/// pozdrav.hvala.
Dobar dan
! Imam jedno pitanje vezano za mladez- danas sam rascesala jedan (mozda jer nisam sigurna da li je) mladez, nije onaj veliki vec onaj mali precnik mu je (ako je uopste mladez) ok 1 mm i ne znam da li to treba pogledat, znam da zvucim paranoicno ,ali se pomalo brinem i zelim da znam , unapred hvala ! 

Јеси ли ти мушко или женско? Мало говориш једно мало друго.bogdanoo napisao:nisam radio tekst na parazite niti imam kontaktsa zivotinjama.radili su mi pet tretmana tecnim azotom u novembru i od mali krasti stvorile su se rane.sumljam da su micelu bradu preledili.da li je moguce da azot napravi tako nesto/// pozdrav.hvala.

Не знам да ли азот може тако нешто да уради, али знам да то личи на симптоме инфекције кожним паразитима. Нисам инфектолог а ни дерматолог, тако да ти то преносим само из искуства.
Ако се толико бринеш, боље је да се погледа.lana15 napisao:Dobar dan! Imam jedno pitanje vezano za mladez- danas sam rascesala jedan (mozda jer nisam sigurna da li je) mladez, nije onaj veliki vec onaj mali precnik mu je (ako je uopste mladez) ok 1 mm i ne znam da li to treba pogledat, znam da zvucim paranoicno ,ali se pomalo brinem i zelim da znam , unapred hvala !
Ok, ali ako jeste mladez da li ima razlog da se brinem ?aa_aca napisao:Јеси ли ти мушко или женско? Мало говориш једно мало друго.bogdanoo napisao:nisam radio tekst na parazite niti imam kontaktsa zivotinjama.radili su mi pet tretmana tecnim azotom u novembru i od mali krasti stvorile su se rane.sumljam da su micelu bradu preledili.da li je moguce da azot napravi tako nesto/// pozdrav.hvala.![]()
Не знам да ли азот може тако нешто да уради, али знам да то личи на симптоме инфекције кожним паразитима. Нисам инфектолог а ни дерматолог, тако да ти то преносим само из искуства.
Ако се толико бринеш, боље је да се погледа.lana15 napisao:Dobar dan! Imam jedno pitanje vezano za mladez- danas sam rascesala jedan (mozda jer nisam sigurna da li je) mladez, nije onaj veliki vec onaj mali precnik mu je (ako je uopste mladez) ok 1 mm i ne znam da li to treba pogledat, znam da zvucim paranoicno ,ali se pomalo brinem i zelim da znam , unapred hvala !
Не знам како да ти одговорим на то твоје филозофско питање.lana15 napisao:Ok, ali ako jeste mladez da li ima razlog da se brinem ?
Бригом ништа нећеш постићи. Конкретним делом хоћеш. Брига је потпуно бескорисна појава и треба је избегавати. Ако ти нешто није потаман, одмах треба да кренеш у акцију а не да се бринеш.
Ако си већ приметила да си откинула младеж, треба да одеш код кожног лекара и покажеш му на неком другом младежу како је тај изгледао. На основу прегледа лекар ће ти рећи да ли је младеж проблематичан или није. Ако није проблематичан, одлично. Ако јесте проблематичан, послаће те на додатне анализе, а ја ћу ти препоручити алкализацију организма по књизи "Алкализуј се или умри".