Ortopedska oprema - uvoz i distribucija

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
vladakipar
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 15, 2006 11:30 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Ortopedska oprema - uvoz i distribucija

Post od vladakipar »

Hi

Nisam siguran da li se obracam na pravo mesto, tako da se unapred izvinjavam ako sam promasio forum.

Elem, ja sam po profesiji analiticar investicija , trenuntno na radu u Americi. Priroda mog posla je da dosta putujem, tako da sam u poslednje vreme imao dosta kontakata sa par proizvodaca ortopedsih pomagala iz Pakistana koji imaju veoma razvijenu distributersku mrezu u SAD. Ono sto mi interesuje je to da li postoji dovoljan procenat traznje za ove proizvode kod nas posto bi mogao da dobijem generalno zastupnistvo za ovaj deo Evrope?
Takode me interesuje dosta strucnih stvari posto po prirodi posla medicina mi nije bliska uopste, pa bi bilo lepo kada bi me neko uputio na neku ustanovu, doktora i sl. koji bi mi dao informacije tipa sta je to od proizvoda koji se najvise traze kod nas, cene i sl..

unapred zahvaljujem na pomoci i nudim saradnju svima koji mogu da mi pomognu na realizaciji gore pomenute ideje tako da se slobodno javite na mail

s postovanjem
Vladan Biskupljanin
[email protected]
markoni
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 07, 2006 8:53 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od markoni »

Malo je trziste a ima puno konkurencije.Veliki broj firmi radi ekskluzivnu distribuciju evropskih proizvoda a problem je i obaveza registracije svakog pojedinacnog artikla u agenciji za lekove i medicinska sredstva sto ti je oko 80-110 evra po proizvodu plus med-tehnicka dokumentacija + ugovori sa fondom.Ako te nesto konkretnije zanima pogedaj www.orsim.co.yu pa se havi na [email protected] pozdrav Marko
Odgovori