Diprofos

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
peti
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 02, 2006 5:27 pm

Diprofos

Post od peti »

Molila bi vas ukoliko znate nesto vise o dejstvu ove inekcije da mi napisete.Za sta se koristi ,i da li je preporucljiva.
Makica Bg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 31, 2006 12:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Makica Bg »

Diprofos je blokada koja se daje u kolena,a daje se osobama koje boluju od reumatoidnog artritisa!
Makica
peti
Novi član
Novi član

Post od peti »

Ja sam je primila u kuk i po preporuci dermatologa.Posto ja imam atopiski dermatitis i kad je primim sve mi se povuce sa koze.Cula sam da sadrzi neke hormone.Mislila sam da neko moze malo bolje da mi objasni sta sadrzi ta inekcija.
Milan3
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 25, 2005 5:17 pm

Post od Milan3 »

Pre neki dan sam kupio tu ampulu, jer sam hteo sebi dati inekciju zbog alergije na polen i korove.

Drug mi je bio u vojsci pre godinu dana, on ima isti problem sa alergijom, i tamo mu je pozlilo usred leta, a bio je graničar. Pa su tamo, njemu dali tu vakcinu, i odmah ga je prestalo. Ona deluje oko mesec dana. Napadi alergije su teški, kija se do iznemoglosti, curi sluz iz nosa, suze oči, svrbi oko kapaka i u nosu.

Kupio sam za sebe i dao sam oko 350 din. Otišao sam u dom zdravlja, i nisu hteli da mi daju tu inekciju, jer doktorka nije nikad čula de se za to koristi. Zaključujem da su u vojsci lukavo provalili ovu svrhu Diprofosa, a da nije baš preporučljivo.
Ampula mi stoji u frižideru i ne mogu da je vratim, bacio sam račun.

Molio bih nekog da se javi da mu poklonim, jer propašće, niko kod mene neće imati potrebu za tim.
peti
Novi član
Novi član

Post od peti »

i ja sam je primila u jednoj Vojnoj ustanovi pre nekoliko godina.I tada je nisu davali svima ,ali posto ja imam velikih problema sa alergijama drugog nacina nije bilo.Moras da imas bas problema da bi je primio.Potrazi savet kod dermatologa,jer lekari opste prakse sinurno nisu culi za tu inekciju.Ja sam cula da sadrzi veliki broj hormona,ali nista vise od toga.Primila sam je pre vise od mesec dana,i mnogo mi je pomogla.
Milan3
Novi član
Novi član

Post od Milan3 »

Da, čuo sam i ja da neke žlezde bubrega ili kod bubrega, imaju veze sa ovom inekcijom.

Koliko imaš godina, i koliko već patiš od alergije, i koja je zapravo alergija kod tebe, pošto ne znam iz naziva koji si navela o čemu se radi?
peti
Novi član
Novi član

Post od peti »

Imam 29 godina i jos kao dete patim od svih vrsta alergija.A najvise imam problema sa alergiskim dermatitisom.Lecila sam se u Vojnoj ustanovi u Nisu,ali sad sam presla u civilnu ustanovu.Ja sam kupila tu inekciju i otisla kod dermatologa,koja mi je uz nju prepisala i neke vrste lekova i masti.
Milan3
Novi član
Novi član

Post od Milan3 »

Pa da.
Deluje i na alergije.
Ove godine je meni lakše, jer sam počeo na vreme sa sprejom za nos Beconase, što mi je prepisala doktorka, umesto Diprofos ampule.

Još jednom apelujem :wink: , ampulu Diprofos poklanjam. Košta oko 300din, da ne propadne.
peti
Novi član
Novi član

Post od peti »

Nece hteti niko da je uzme bez konsultacije sa lekarom.Pogresio si sto si bez odobrenja doktora kupio tu inekciju.
Milan3
Novi član
Novi član

Post od Milan3 »

Znam.

Kome treba dao bi mu.
Nekome je to pola dnevnice. :wink:
peti
Novi član
Novi član

Post od peti »

Da li si nekada radio testove za alergiju.Mozda bi bilo dobro ako nisi da uradis.Jer ce ti biti lakse kad znas na sta si alergican.
Milan3
Novi član
Novi član

Post od Milan3 »

Počeo sam sa time, dok nisam došao na Torlak gde su mi tražili 3.000 din, prošle godine.
Trebao bi da završim to.
peti
Novi član
Novi član

Post od peti »

Zar se to samo na Torlaku radi?Ja mislim da se to u bolnici nista ne placa.Ja sam radila odavno ,za mesec dana po preporuci doktora to moram ponovo da uradim.
Milan3
Novi član
Novi član

Post od Milan3 »

Bockali su me u jednoj ustanovi na Dedinju, pa poslali na Torlak da mi vade krv i naprave analizu.

Tamo sam prestao sa tim zbog para, zato što nemam toliko, tada.
anaana3
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 30, 2013 1:33 pm

Re: Diprofos

Post od anaana3 »

a ta inekcija kad se prime jel boli?
Odgovori