Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Ja sam je primila u kuk i po preporuci dermatologa.Posto ja imam atopiski dermatitis i kad je primim sve mi se povuce sa koze.Cula sam da sadrzi neke hormone.Mislila sam da neko moze malo bolje da mi objasni sta sadrzi ta inekcija.
Pre neki dan sam kupio tu ampulu, jer sam hteo sebi dati inekciju zbog alergije na polen i korove.
Drug mi je bio u vojsci pre godinu dana, on ima isti problem sa alergijom, i tamo mu je pozlilo usred leta, a bio je graničar. Pa su tamo, njemu dali tu vakcinu, i odmah ga je prestalo. Ona deluje oko mesec dana. Napadi alergije su teški, kija se do iznemoglosti, curi sluz iz nosa, suze oči, svrbi oko kapaka i u nosu.
Kupio sam za sebe i dao sam oko 350 din. Otišao sam u dom zdravlja, i nisu hteli da mi daju tu inekciju, jer doktorka nije nikad čula de se za to koristi. Zaključujem da su u vojsci lukavo provalili ovu svrhu Diprofosa, a da nije baš preporučljivo.
Ampula mi stoji u frižideru i ne mogu da je vratim, bacio sam račun.
Molio bih nekog da se javi da mu poklonim, jer propašće, niko kod mene neće imati potrebu za tim.
i ja sam je primila u jednoj Vojnoj ustanovi pre nekoliko godina.I tada je nisu davali svima ,ali posto ja imam velikih problema sa alergijama drugog nacina nije bilo.Moras da imas bas problema da bi je primio.Potrazi savet kod dermatologa,jer lekari opste prakse sinurno nisu culi za tu inekciju.Ja sam cula da sadrzi veliki broj hormona,ali nista vise od toga.Primila sam je pre vise od mesec dana,i mnogo mi je pomogla.
Imam 29 godina i jos kao dete patim od svih vrsta alergija.A najvise imam problema sa alergiskim dermatitisom.Lecila sam se u Vojnoj ustanovi u Nisu,ali sad sam presla u civilnu ustanovu.Ja sam kupila tu inekciju i otisla kod dermatologa,koja mi je uz nju prepisala i neke vrste lekova i masti.
Pa da.
Deluje i na alergije.
Ove godine je meni lakše, jer sam počeo na vreme sa sprejom za nos Beconase, što mi je prepisala doktorka, umesto Diprofos ampule.
Još jednom apelujem , ampulu Diprofos poklanjam. Košta oko 300din, da ne propadne.
Zar se to samo na Torlaku radi?Ja mislim da se to u bolnici nista ne placa.Ja sam radila odavno ,za mesec dana po preporuci doktora to moram ponovo da uradim.