POMOZITE MI MOLIM VAS

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
nikola69_m
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 27, 2013 7:43 pm

POMOZITE MI MOLIM VAS

Post od nikola69_m »

Imao sam pre par dana grubji sex. Par dana kasnije primjetio sam da imam neko cudno nateknuce na desnom strani na sredinu penisu u obliku zadebljanja(oteknuce) koje kao ide kruzno oko penisa ali ne skroz nego samo na prednjoj desnom strani,to se primecuje kad je u erekciji kad nije ima samo malo nabore koze.
Problem je sad taj sto vise ne mogu dobiti erekciju na normalan nacin, nema uopce nista, jedino mogu s rukom a i tad jedva se penis ukruti ali osjecam da ni tad erekcija nije cvrsta kao prije. Isto pre par dana pojavila mi se neka kao zila t.e vidi se da je vena ali problem je sta je celo vreme i pri erekcii i kad nije vena je u tvrdom stanju i kad povlacim malo koze boli. Molim vas pomozite mi veoma sam zabrinut. Hvala unapred.
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: POMOZITE MI MOLIM VAS

Post od Dr011 »

javi se obavezno na pregled, mora to da se pogleda, opipa, bez toga se ne moze nista znati...nemoj da cekas da se stanje eventualno pogorsava, najbolje to sto pre proveriti...
nikola69_m
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 27, 2013 7:43 pm

Re: POMOZITE MI MOLIM VAS

Post od nikola69_m »

Hvala mnogo. Ici cu najbrze sta mogu... jel ima neko sa slicnim problem da objasni kako je bilo sta sa mu rekli, koliko vremena je potrebno za oporavak?
Odgovori