Bakterija posle operacije kuka

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
marfi_girl
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 25, 2013 8:05 pm

Bakterija posle operacije kuka

Post od marfi_girl »

Postovani nova sam na forumu tako da nisam najbolje upucena kako funkcionise.Ali svaka pomoci ili iskustvo je dobro doslo.

Naime moja majka je po treci put operisala kuk nedelju dana nakon operacije pocela je da ima temperaturu i da krvari iz rane... to traje vec tri nedelje posle antibiotika sadimentacija je pala na 70 ali temperatura ne nestaje cak je pocela da se povecava. Jedino sto su mi rekli je da je u pitanju bakterija i da treba 3 dana da se urade analize..

Ako je neko imao slicno iskustvo neka ga podeli.. hvala
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Bakterija posle operacije kuka

Post od aa_aca »

Ако је покупила неку од оних болничких бактерија, биће озбиљних проблема. Једино за шта знам да може да помогне је стално магнетно поље. Можеш да набавиш један овакав магнет http://www.magnet-shop.com/neodymium-ma ... ::245.html и да га причврстиш што ближе рани. Мора да се носи цео дан - 24 сата. Да не би метал био директно на осетљивој кожи можеш да га лакираш лаком за нокте или шта слично урадиш. Наравно, не треба да га ставиш директно на отворену рану.

Колику површину заузима рана?
Odgovori