kozno oboljenje

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
karolinadina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 24, 2013 1:48 pm

kozno oboljenje

Post od karolinadina »

Pre mesec dana na kozi su mi se pojavile cudne fleke-bubuljice koje se sastoje od grupe sitnih bubuljica,razlicite su velicine,ima ih po celom telu. Nekad se upale a nekad izgleda kao da se suse....zanima me sta je to i kako se leci? Imam ih i po rukama i po nogama i svakog dana izadje jedna nova. Na nozi imam jednu vecu (velicina oraha) a ostale su manje? Da li neko moze da mi kaze sta je to i kako se leci? Hvala
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: kozno oboljenje

Post od aa_aca »

И месец дана ниси била код лекара?! Ц ц ц ц ц... То личи на херпес. Он се лечи Зовираксом или Ацикловиром (маст и таблете). Не знам да ли је паметно да користиш те лекове а да те нико од инфектолога не погледа, нарочито због тога што немам фотографију а уз то нисам ни инфектолог.
karolinadina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 24, 2013 1:48 pm

Post od karolinadina »

Ne bih rekla da je herpes...gledam fotografije sad i ne lici mi na to....i imam ga samo po rukama i nogama, ali hvala Vam u svakom slucaju na odgovoru!
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Да те није нека мачка или каква друга животиња огребала?
Odgovori