Nedostatak zraka,pulsiranje u stomaku,bol na ljevoj strani..

Postavite pitanja ili podeliti savete i iskustva o oboljenjima disajnih organa. Saznajte kako se astma, hronična opstruktivna bolest pluća, emfizem, tumori pluća, hronična ili akutna, bakterijska ili virusna upala pluća, preveniraju, dijagnostikuju i leče.

Moderatori: moderato, vlada99, Dr Branislav

Odgovori
enesrakovic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 22, 2013 8:38 pm

Nedostatak zraka,pulsiranje u stomaku,bol na ljevoj strani..

Post od enesrakovic »

Ovako imam 18 godina,pusac vec par godina,znaci moj problem je jako cudan nekada mi dodje da nemogu da uzmem zrak u sebe kao da nemam vise pluca i srce pocinje da samo malo kuca jer nema dovoljno zraka i prodje par sekundi nakon tog osjecaja koji je jako neugodan i mrzim ga...Medjutim srce pocinje opet da lupa kako treba,odmah nakon tog napadaja...Radio sam 2 put ekg srca na oba je srce uredu cak mi je i spec.kardiolog preslusao i rekao da imam odlicno srce medjutim ja mu nisam vjerovao i on mi je dao terapiju persen forte 2x na dan ujutro i prije spavanja,..i tako pijo sam ja to neki 1o dana i nakon tog pregleda kod njega nije se pojavljivalo,nastavio sam pit...Jednu vecer sam krenuo da lezem i odjednom me je to uhvatilo ali sad je trajalo 3oak minuta toliko mi je falilo zraka da sam u 4 ujutro probudio cjelu kucu na noge trceci po vani jer me je gusilo...Nekako je malo popustilo legao sam al onda je pocelo da se tresem...u sobi sam imam neki 24 stepena ali bilo mi je hladno toliko da sam 3 deke stavio na sebe pocelo je da mi se tresu usta cak i nos :o

Ok rekao sam samom sebi jebes bolnicu idemo privatno da vidim sta mi je!!

I ujutro sam ustao pa sam ljepo otisao u najbolju klinku i tamo su mi prvo rekli da moram da uradim Uzv.abdoema i uradilu su sve je bilo super osim da je zeludac imao malo nejasnu konturu (oblik)...I tako sam ja bio zabrinut medjutim taj doktor mi je rekao da se nebrinem i poslao me na sedimentaciju i krvni nalaz:I odem ja na to cekam 2 h sam sebe pojeo i prozivaju me da udjem ja sam usao i rekli su mi ovako:Enes ti imas sedimentaciju kao u bebe,krvna slika isto odlicna..Nisu ti potrebni daljni nalazi...Ja sam rekao ok hvala puno...

ali moj problem je sad ovakav dali su mi zontop 4omg ujutro prije jela 1x i poceo sam to da uzmam za neko smanjene necega u zeludcu i ok pio sam to i persen jer mi ga preporucio da ga pijem i doktor koji mi je radio uzv.

ali nakon 1mijesec dana opet mi se pojavila ta jebena stvar koja mi neda zraka i od koje me boli ljeva strana i nekad desna i izmedju prsnog spajanja...nakon sto sam dobio tu neku neznam ni ja sta "bolest"poceo sam puno vise da jedem i mozda je to bilo i od zontopa ko zna ali onda je doslo ono najgore stomak mi je poceo da pulsira i to ponekad da me trese cjelog,..dali je to aorta koja se siri ali nemam nikakve nadutosti...dali je rjec o srcu ili je neka teska bolest...prije tog sam se bavio sportom 14 godina boxom..molim vas ako ima neko sto je proso nesto slicno i da persen je za smirenje misle da je aneksiznost ali ja znam da nije.....poz raja
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Nedostatak zraka,pulsiranje u stomaku,bol na ljevoj strani..

Post od aa_aca »

Јеси ли ишао да ти наместе и масирају горњи део кичме и леђа?
enesrakovic
Novi član
Novi član

Post od enesrakovic »

aa_aca napisao:Јеси ли ишао да ти наместе и масирају горњи део кичме и леђа?
isao sam samo kod bioenergicara koji mi je malo namjestio kicmu jer imao sam jaku nesrecu na fudbalu gdje mi je kuk bio skroz sjeban a uvjek me bole ledja i kicma ali da nije mozda kod mene u pitanju aorta ona sto provodi najvise krvi jer inace zbog toga pulsira i osjecam neke treptaju kod srca kao da me nesto skaklja ali pri svakom malom naporu jace mi lupa osjetim ga pri svakom naporu..u stanju mirovanja od 6o-68 a u nekom strahu ili radu do oko 90

zanima me jeli to anoksiznost a najvise me plasi pulsirianja stomaka moze li to od zeludca..hvala puno.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Набави Истеки за истезање кичме и користи га свакодневно па ћеш имати много мање проблема. Нека ти наместе горњи део леђа и ради вежбе.

Провери гвожђе и количину воде коју пијеш. Почни да пијеш квалитетан магнезијум.

Slika Slika
enesrakovic
Novi član
Novi član

Post od enesrakovic »

aa_aca napisao:Набави Истеки за истезање кичме и користи га свакодневно па ћеш имати много мање проблема. Нека ти наместе горњи део леђа и ради вежбе.

Провери гвожђе и количину воде коју пијеш. Почни да пијеш квалитетан магнезијум.

Slika Slika
aca krvna slika odlicna sve ok gvozdje je super al me strah za ovo drugoo pulsiranje i srce ...
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

И ја имам одличну крвни слику, али тек када сам почео да пијем магнезијум срце се смирило. Када се крвна слика поремети онда си већ много забраздио.
Odgovori