Ok rekao sam samom sebi jebes bolnicu idemo privatno da vidim sta mi je!!
I ujutro sam ustao pa sam ljepo otisao u najbolju klinku i tamo su mi prvo rekli da moram da uradim Uzv.abdoema i uradilu su sve je bilo super osim da je zeludac imao malo nejasnu konturu (oblik)...I tako sam ja bio zabrinut medjutim taj doktor mi je rekao da se nebrinem i poslao me na sedimentaciju i krvni nalaz:I odem ja na to cekam 2 h sam sebe pojeo i prozivaju me da udjem ja sam usao i rekli su mi ovako:Enes ti imas sedimentaciju kao u bebe,krvna slika isto odlicna..Nisu ti potrebni daljni nalazi...Ja sam rekao ok hvala puno...
ali moj problem je sad ovakav dali su mi zontop 4omg ujutro prije jela 1x i poceo sam to da uzmam za neko smanjene necega u zeludcu i ok pio sam to i persen jer mi ga preporucio da ga pijem i doktor koji mi je radio uzv.
ali nakon 1mijesec dana opet mi se pojavila ta jebena stvar koja mi neda zraka i od koje me boli ljeva strana i nekad desna i izmedju prsnog spajanja...nakon sto sam dobio tu neku neznam ni ja sta "bolest"poceo sam puno vise da jedem i mozda je to bilo i od zontopa ko zna ali onda je doslo ono najgore stomak mi je poceo da pulsira i to ponekad da me trese cjelog,..dali je to aorta koja se siri ali nemam nikakve nadutosti...dali je rjec o srcu ili je neka teska bolest...prije tog sam se bavio sportom 14 godina boxom..molim vas ako ima neko sto je proso nesto slicno i da persen je za smirenje misle da je aneksiznost ali ja znam da nije.....poz raja