Pitanje u vezi testisa
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jul 19, 2013 1:35 pm
Pitanje u vezi testisa
Naime pre nekih 2 meseca gledao sam neku emisiju na TV-u kako da opipate dal nesto nije u redu sa vasim testisima i to me je navelo cisto onako da proverim i napipao sam neke zile ne znam sta li su ispod levog testisa jos malo pa pored tako da je nekako ne odredjeno ne sumnjam ni na sta veliko ja to nisam primecivao dosad niti mi je pravilo nikakvih problema nije poraslo nista ostaje isto kada pogledam levi testis skroz na donjoj strani vidi se neka ispupcena zila i pipnem mekana je i moze malo da se pomera ako je stisnem malo jace ona me zaboli me a kada stisnem tu najvecu koja mi izgleda kao neki cvor zaboli me malo u predelu bubrega jer sam cuo da su te zile nekako povezane. Molim vas za odgovor ne ide mi se kod urologa a mlad sam jedva da sam dostigao najrizicnije doba za pojavu tumora na testisu a ja na to sumnjam.
Re: Pitanje u vezi testisa
Pozdrav.
Sve sumnjive promene, a naravno i bolne pogotovu, treba proveriti kod urologa jer jedino tako možeš biti siguran. Dakle pravac urolog na pregled, to je sasvim rutinski i normalan pregled, nema potrebe da te mrzi i da te je sramota, jer jedino tako možeš da isključiš sve što će ti pasti na pamet, mi ti ovako na slepo ne možemo pomoći...
Sve sumnjive promene, a naravno i bolne pogotovu, treba proveriti kod urologa jer jedino tako možeš biti siguran. Dakle pravac urolog na pregled, to je sasvim rutinski i normalan pregled, nema potrebe da te mrzi i da te je sramota, jer jedino tako možeš da isključiš sve što će ti pasti na pamet, mi ti ovako na slepo ne možemo pomoći...
Шта год да "стисне мало јаче" мора да заболи. 

-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jul 19, 2013 1:35 pm
Imas poentu ali stvarno mi se ne ide tumori krecu od 15 godina msm na tom delu a ja cu tek za koj mesec 15aa_aca napisao:Шта год да "стисне мало јаче" мора да заболи.

Ако хоћеш да се прегледаш а нећеш да се зезаш са којекаквим скенерима или шта већ раде у овој "модерној" медицини, предлажем ти ирисдијагностику код др Поповића (ЕПТА систем итд.).
Пошто се већ од раних година бринеш за себе, предлажем ти и да прочиташ књигу "Алкализуј се или умри".
Пошто се већ од раних година бринеш за себе, предлажем ти и да прочиташ књигу "Алкализуј се или умри".