Proredjenost kose i alopecia
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Proredjenost kose i alopecia
Ovako imam alopeciju u potiljacnom delu Godinu i par meseci kosa raste ali mnoogo sporo,u pocetku mi je to stvaralo ogromnu nervozu i napetost tako da mi se kosa na celoj povrsini glave dosta proredila.ONO STO ME ZANIMA DALI JE MOGUC OPORAVAK KOSE KOJA JE OPALA ZBOG NERVOZE cisto da napomenem na alopeciu sam se nekako navikao tako da i nervoza otisla
namerno sam pisao velikim slovima jer ama bas nigde nisam uspeo da nadjem odgovor

Re: Proredjenost kose i alopecia
Zar niko ne zna odgovor na moje pitanje.. ?
Можеш да пробаш са рецептом који ми је другарица дала јер јој је много помогао. Имаш га на мом сајту w w w . a c a . r s под Савети, Здравље, Коса-опадање.
hvala aco koristio sam jedno vreme taj sampon,opadanje se vratilo u normalu mozda 50ak dlaka dnevno ali me zanima dali ce se vratiti gustina koju sam imao...
Мојој другарици се вратила и густина косе и дебљина длаке, мада нисам је питао после ког времена. Није користила чист шампон већ ону мешавину састојака.
hvala,al voleo bi da se jos neko javi dali ima isti-slican problem dali ga je resio i kako ili da mi neko od dermatologa sa sajta da odgovor ako vas neki detalj zanima pitajte.
Да си направио ону смесу када смо разговарали, за ових месец дана већ би ти се поправило стање косе.
ako nemas neki konkretan savet da das,nemoras bas da odgovaras, koristim ono smesu ali da za mesec dana ljudi dobiju gustu kosu nebi davali par hiljada evra na transplataciju..mene je samo jedna stvar:ako se kosa proredi usled nervoze i napetosti ,dali je moguce da ponovo izrasti...saznao sam da je "valjda" moguce ali voleo bi ako bi se nekoj sa istim problem ili neko stucan javio..
Па ја сам и написао да је рецепт од моје другарице које је имала иначе лошу косу чије се стање још погоршало због стреса. Дао сам и рецепт. Шта ћеш конкретније?
За месец дана правилне и редовне примене си могао да видиш да се стање поправља.
За месец дана правилне и редовне примене си могао да видиш да се стање поправља.
prava si dosada od coveka..
Јесам ли досада због тога што ти једини одговарам на питања и покушавам да помогнем?
od celog foruma ja spao na tebe
tuga brate,tuga

Па ето брате, можеш да се прикључиш и некоме помогнеш својим размишљањима и саветима.