Pozdrav svima, imam jedan veoma komplikovan problem, naime, imam 18g. i problem sa fimozom koji planiram uskoro da rijesim, krupnije sam gradje visok oko 190cm i tezak oko 100kg, ali to nije sve, moj penis je voma male velicine, kada je u erekciji ne prelazi velicinu od 8cm, i malog je obima, veoma tanak, sada me sve to plasi jer ne znam sta da radim, da li ce se nesto promijeniti obrezivanjem, do kada penis raste? da li uopste postoji mogucnost da dobijem jos koji cm!?
Unaprijed hvala na odgovorima.
MOLIM ODGOVOR
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Re: MOLIM ODGOVOR
Pozdrav.
Problem sa fimozom svakako treba rešiti, i za to se obrati urologu na pregled ako već nisi. Istu priliku iskoristi da urologa pitaš šta god te zanima, uključujući i pitanje koje si postavio ovde. Mislim da je rast i razvoj penisa individualan donekle, pa kod nekoga će ranije početi sa rastom kod nekoga kasnije, a isto tako kod nekoga će se potpuno razviti ranije a kod nekoga kasnije. U svakom slučaju pitaj urologa sve što te zanima i on će ti sve reći i objasniti.
Problem sa fimozom svakako treba rešiti, i za to se obrati urologu na pregled ako već nisi. Istu priliku iskoristi da urologa pitaš šta god te zanima, uključujući i pitanje koje si postavio ovde. Mislim da je rast i razvoj penisa individualan donekle, pa kod nekoga će ranije početi sa rastom kod nekoga kasnije, a isto tako kod nekoga će se potpuno razviti ranije a kod nekoga kasnije. U svakom slučaju pitaj urologa sve što te zanima i on će ti sve reći i objasniti.