Stopalo, mišić, pitanje

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
darko1450
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 25, 2009 8:27 am

Stopalo, mišić, pitanje

Post od darko1450 »

Pre nedelju dana sam čučnuo i savio se napred da nešto dohvatim, bio sam bukvalno na vrhovima prstiju i kao da sam istego neki mišić u stopalu. Ne mogu normalno da hodam i da podignem nožne prste na gore. Kada to pokušam kao da se nešto zateže u tabanu i to osećam negde pri sredini tabana. Takođe primetio sam da ako duže hodam, da li se ugreje ili šta već ali onda mi je lakše. Jel zna neko o čemu se radi i šta da radim da to prođe?
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Stopalo, mišić, pitanje

Post od tamaraft »

Povreda ligamenata najverovatnije!

Posetite fizijatra!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Kaca gimnazoid
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 19, 2013 1:57 pm

Re: Stopalo, mišić, pitanje

Post od Kaca gimnazoid »

Zdravo,
Ovih dana imam slican problem sto se tice prstiju na nogama i stopala pa sam u potrazi za dodatnim informacijama o tome naisla na Vas post.
Naime, pre 10 dana sam takodje cucala na prstima i savila se napred da nesto dohvatim, kada mi se stopalo iskrenulo u napred, tj. gornja strana desnog stopala okrenula se ka zemlji. Kada sam ustala primetila sam da to stopalo, kao i prste na njemu, ne mogu da podignem ka gore kao sto to uradim drugim stopalom. Nikakav bol nisam osetila ni tada ni sve do sada. Posetila sam neurologa, shvativsi da se radi o nekom nervu. Prepisao mi je da 3 dana primam Urbason i nakon toga 6 dana da pijem Pronison. Takodje, za 2 dana pocinjem sa fizikalnom terapijom. Do sada sam primila sva tri Urbasona, sa stopalom se nista nije promenilo.
Da li ste i Vi imali slicnu terapiju i kako ste izlecili stopalo?
Hvala!
Odgovori