Period za testiranje na HIV
Period za testiranje na HIV
Prvo cu se zahvaliti svakome ko procita ovo,u februaru mesecu sam imao seks sa jednom osobom,ali oralni seks,nakon desetak dana sam dobio grip sa temperaturom,39,3...isao sam kod doktora i rekli su mi da imam anginu,uzasno me je bolelo grlo.Onda sam pomislio da mozda nemam Hiv,osoba sa kojom sam ,,spavao,, mi je pokazala da nema Hiv,radila je test.U Aprilu mesecu,pocinjem da primecujem zlezde na vratu,tada sam se vec alarmirao oko Hiva,28. maja sam otisao da se testiram,test Elisa (igm igg) znaci to nije zastarela tehnika,dobio sam rezultat i negativan sam,inace i dalje mi je jezik beo,ali normalan,bez ikakvih tufni,a zlezde se mogu napipati,inace uvek su bile male,manje od 1 cm.Inace hteo sam da pitam,DA LI je dovoljno 3 meseca za pronalazak HIV u organizmu.Veliki pozdrav 

Re: Period za testiranje na HIV
Ма ниси могао тако брзо да добијеш реакцију на инфекцију ХИВ-ом (који, узгред буди речено, не постоји - читај мало литературу).
Чиме си лечио ангину? Мени личи да си добио жестоку гљивичну инфекцију која се сада смирила али проширила.
Чиме си лечио ангину? Мени личи да си добио жестоку гљивичну инфекцију која се сада смирила али проширила.
Ma da, ne postoji HIV, sve je do kandide a leči se magnetima

Ja sam se uznemirio u onom trenutku kada mi je rekla doktorka da je to mozda u pitanju HIV,ja sam odmah pristao da radim test,rekoh,bio je negativan,ali za mesec dana idem da uradim za 6 meseci.Inace nemam temperaturu,nikakve padavice,sasvim sam u redu,ali te zlezde na vratu su me najvise uplasile,znaci one se nalaze ispod uha ,sa leve strane.Jezik varira,nekada je beo,nekada nije....A da,kada sam imao anginu i grip,lekove nisam ispio do kraja,a ime lekova sam zaboravio :/
Баш нема потребе да се спрдаш и изврћеш речи. Само показујеш своје незнање.Dejanbg napisao:Ma da, ne postoji HIV, sve je do kandide a leči se magnetima![]()
![]()
![]()
Е па онда заборави и на ХИВ.injekcija napisao:.....A da,kada sam imao anginu i grip,lekove nisam ispio do kraja,a ime lekova sam zaboravio :/
То што ниси испио лекове до краја просто не могу адекватно да прокоментаришем. Сада ти се инфекција проширила. Немој да се уздаш да ће сама да прође.
Ja sam bas zbog te infekcije i bio kod doktora,koji je rekao da je to mala upala grla,i da je to ,,obicna gusobolja,, znaci trazio sam lekove,ali moje pitanje je bilo,da li je dovoljno 3 meseca za otkrivanje HIV-a Elisa testom igg igm....hvala puno
Три месеца је довољно.
Ако су ти отекле жлезде на врату, то никако не може да буде мала упала грла, као што рече твој "др".
Ако су ти отекле жлезде на врату, то никако не може да буде мала упала грла, као што рече твој "др".