Mladež, mladež, mladež...
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jul 12, 2013 11:57 am
Mladež, mladež, mladež...
Brine me jedan mladež. Imam ga oduvek, rekla bih da je ovalan, braon, oko 4 - 5mm, na ramenu je, malo iznad nivoa kože. Slučajno sam ga zakačila noktom kada me svrbelo rame. U tom trenutku sam osetila peckanje koje je nestalo nakon par sekundi. Nije bilo krvi, ni neke druge tečnosti, nije ni odvaljen, ni okrznut (bar ne da se vidi golim okom), mislim da nije ni boju promenio, tako mi i ukućani kažu. Zaboravila sam reći da sada nema nikakvog peckanja. Imam li razloga za brigu?
Re: Mladež, mladež, mladež...
Кажу да добар кожни лекар може само да погледа младеж и закључи од какве је феле. Ништа без гледања.
Ако се деси да треба да се скида, препоручио бих да претходно проучиш методе превенције тумора: алкализација организма, витамин Б17... Погледај шта сам нашао од линкова, које сам поставио на мој сајт www. aca. rs под Савети, Здравље, Тумор-лечење. Једном мом другару су скинули младеж али су то лоше урадили. Чак нису ни проверили какав је младеж. Човек је умро за неколико месеци од неког жешћег тумора. Случајност?
Ако се деси да треба да се скида, препоручио бих да претходно проучиш методе превенције тумора: алкализација организма, витамин Б17... Погледај шта сам нашао од линкова, које сам поставио на мој сајт www. aca. rs под Савети, Здравље, Тумор-лечење. Једном мом другару су скинули младеж али су то лоше урадили. Чак нису ни проверили какав је младеж. Човек је умро за неколико месеци од неког жешћег тумора. Случајност?
-
- Novi član
To je strašno!!!!
Bože, stavljamo živote lekarima u ruke, a neki od njih su tako neodgovorni...jezivo!
Bože, stavljamo živote lekarima u ruke, a neki od njih su tako neodgovorni...jezivo!
Баш. А бар да је био матор. Ако се добро сећам, није имао 40 година. Можеш замислити како је изгледао када смо га звали именом Рамбо.
Много сам се нагледао јавашлука тако да се сваки пут изнервирам када шта слично видим или се сетим.
Много сам се нагледао јавашлука тако да се сваки пут изнервирам када шта слично видим или се сетим.
-
- Novi član
Tužno...
Pročitala sam predložene linkove na sajtu, jako su poučni i praktični, samo tako!!!
Zaključila sam da i nisam tako loša, gledajući da brzu hranu ne jedem često, svaki dan jedem dosta voća i povrća, vode na litre, žitarice, bademe... To mi je popravilo dan
Pročitala sam predložene linkove na sajtu, jako su poučni i praktični, samo tako!!!
Zaključila sam da i nisam tako loša, gledajući da brzu hranu ne jedem često, svaki dan jedem dosta voća i povrća, vode na litre, žitarice, bademe... To mi je popravilo dan

Било би добро да набавиш књигу "Алкализуј се или умри".
Воће и поврће је добро пре икаквог прања, на пола сата потопити у хладну воду са зеолитом или содом бикарбоном. Кажу да извуче највећи проценат хемикалија.
Ако се житарице лоше складиште долази до развоја буђи која ослобађа разне токсине (афла токсин,...) који се ничим не могу уклонити. Једино да се заједно уноси и зеолит који ће да покупи токсине. Па ти сад једи здраво, чик ако можеш.
А воду, коју пијеш?
Воће и поврће је добро пре икаквог прања, на пола сата потопити у хладну воду са зеолитом или содом бикарбоном. Кажу да извуче највећи проценат хемикалија.
Ако се житарице лоше складиште долази до развоја буђи која ослобађа разне токсине (афла токсин,...) који се ничим не могу уклонити. Једино да се заједно уноси и зеолит који ће да покупи токсине. Па ти сад једи здраво, чик ако можеш.
А воду, коју пијеш?
-
- Novi član
Iz česme. Živim blizu jodne banje, tačnije delimo vodu da tako kažem i prolazi redovne kontrole.
Hvala na savetima.
Hvala na savetima.
Провери минерални састав воде. Минералну воду не треба пити више од 2dl дневно. Мислим да је неких 200mg до 300mg сувог остатка по литри воде максимум за редовно коришћење.