Pozdrav svima, unapred da se izvinim na nekim izrazima..prilicno sam mlad pa se nadam da mi necete zameriti sto ne znam da se izrazim kako valja i sto pokusavam sto bolju sliku o problemu da opisem..
Imam 18 godina, visok sam 180cm...ne pusim, pijem jako jako retko tek kada se izadje i to u granicama normale.Lezem u ranim jutarnjim satima oko 2 3 ujutru budim se oko 12 kada je rucak...pretezno se "umoran" budim tj. izlomljen i neispavan, ne koristim nikakve droge...fizicki sam aktivan, dosta setam imam mali stomacic isao sam u teretanu solidne sam gradje ali u poslednjih mesec dana tegove dizao nisam..
Problem je sledeci, nece da mi se "digne" i ako ja to hocu..prvih 10-20 minuta sa devojkom je ok, stoji kao strela...ali u to vreme se jos uvek ljubimo, posle kao da nema snage da se digne...mozda nekih 70% od onoga sto stvarno moze, velicina penisa mi je nekih 14-18 cm kako kada..
Ako je oralni seks tu treba dosta da se poigra sa mnom da bi opet dosao na maksimalnih 70%, zabrinjava me to pokusao sam naci nesto medju postojecim temama ali nisam... kada smo probali prvi put voditi ljubav opet maksimala je bila 70% i to sam sam morao da se nadrazujem da bi ostalo na tome...devojka je nevina pa malo teze ide, cim probam da udjem meni pocne da se spusta da se uvija i ne bude cvrst i od posla ne bude nista...i jos pored svega toga devojku mi mnooogo boli pocnu ruke da joj se oduzimaju kaze da bi pala u nesvest da sam nastavio... ja "komandujem" mojim "stojkom" ja hocu da on bude cvrst i prav ali zasto me ne slusa ?
Devojka mene stvarno napali...sve je to novo za mene, neki put me toliko "unistava" da pocnem da se tresem, drhtim i izgubim snagu..
Glupo bi mi bilo da sa mojih 18 godina uzimam kojekakve suplemente...iako sam vec razmisljao o tome..
Problemi sa potencijom :Pitanje:
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Re: Problemi sa potencijom :Pitanje:
Прво треба да решиш проблем са спавањем.
Ja koliko kontam...treba prvo da resim problem sa spavanjem pa onda sa mojim mozgom..
Баш тако. Мада, сумњам у то да имаш проблема са мозгом.
Вероватно си уморан чим тако лоше спаваш и онда нема ништа од "посла".

Pozdrav Darko.
Da li je i tebi ovo prvi put da imaš odnos?
Naravno kao što je rečeno iznad, najpre moraš da počneš ranije da ležeš i ranije ustaješ, što više fizičke aktivnosti, zdrava ishrana, zdrav život, šetnje, druženje...
Uporedo sa tim - prestani da se tripuješ! Odmah i potpuno. Iako možda nisi toga svestan siguran sam da se jako cimaš zbog ovoga i cela ta situacija u kojoj se ti brineš i razmišljaš da li će se desiti ovo ili ono dovodi do toga da imaš jednu psihičku barijeru koju mnogi imaju, i zbog toga dolazi naravno do fizičke reakcije ili da kažem ne-reakcije.
Ti svakako nemaš problem sa potencijom, jer erekciju postižeš, nemoj da se brineš. Da li imaš problem pri masturbiranju, ili je tada sve ok?
Da li je i tebi ovo prvi put da imaš odnos?
Naravno kao što je rečeno iznad, najpre moraš da počneš ranije da ležeš i ranije ustaješ, što više fizičke aktivnosti, zdrava ishrana, zdrav život, šetnje, druženje...
Uporedo sa tim - prestani da se tripuješ! Odmah i potpuno. Iako možda nisi toga svestan siguran sam da se jako cimaš zbog ovoga i cela ta situacija u kojoj se ti brineš i razmišljaš da li će se desiti ovo ili ono dovodi do toga da imaš jednu psihičku barijeru koju mnogi imaju, i zbog toga dolazi naravno do fizičke reakcije ili da kažem ne-reakcije.
Ti svakako nemaš problem sa potencijom, jer erekciju postižeš, nemoj da se brineš. Da li imaš problem pri masturbiranju, ili je tada sve ok?
Da to mi je prvi put bio, mada od posla nista nije bilo jer je devojku previse bolelo ali smo probali 3 puta..
Bas u tome je moj problem...previse se opterecujem da li ce gospodin da se digne..
Bas u tome je moj problem...previse se opterecujem da li ce gospodin da se digne..
Been there, done that!Darko94 napisao:Da to mi je prvi put bio, mada od posla nista nije bilo jer je devojku previse bolelo ali smo probali 3 puta..

Kao i velika većina muškaraca

Dakle, nemoj da se plašiš i opterećuješ, vaš problem je prilično "common" u takvim slučajevima, naprosto ste previše uplašeni i ti i ona i cimate se oko toga, tako da od cele te situacije koja treba da bude lepa i prjatna napravite jednu napetu atmosferu koja nikako ne može rezultirati nečim dobrim. Dakle, usporite, idite polako, nemojte se terati ni na šta, nemojte se brinuti i što je najbitnije - pričajte. Slobodno joj reci šta te plaši i koči i neka ona tebi kaže isto. Na taj način ćete moći jedno drugo da razumete i da pomognete jedno drugom da predjete kroz sve to zajedno i uspešno. Veruj mi neće biti problema, samo je potrebno opustiti se

Probali mi da se opustimo ali jbg.
pricali smo mnogo o tome bice bolje sledeci put 
Hvala na savetima

Hvala na savetima