Da li je normalno?

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
losmi90
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 06, 2013 5:00 pm

Da li je normalno?

Post od losmi90 »

Molim vas za odgovor ko zna bitno mi je jako.Naime prevucem kozicu preko glavica penisa u najvecoj erekciji sasvim normalno,medjutim kada prevucem kozica ostane iza glavica i glavic se uveca pa je tesko vratiti kozicu na glavic(moze ali otezano) ovo se desava pri masturbiranju i maksimalnoj erekciji.Cim malo opadne erekcija normalno vratim kozicu na glavic.Da li je to normalno i sto je najvaznije da li ce mi to praviti probleme pri odnosu jer jos nisam imao odnose? Hvala!
losmi90
Novi član
Novi član

Re: Da li je normalno?

Post od losmi90 »

I da li se ovo moze desavati ako je kozica(prepucijum)prirodno kraca, odnosno kad je u punoj erekciji da se samo malo moze vratiti na glavic kao sto je kod mene slucaj? Molim za odgovor!
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Мислим да је то нормално.
losmi90
Novi član
Novi član

Post od losmi90 »

Hvala brate na odgovoru izgleda da mi je prepucijum kraci a nadam se da to nije problem.Pozdrav
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Можда да користиш неке кремице како би кожу мало растегао. Нисам баш информисан по том питању, али на форуму има сличних тема и искуснијих корисника, па потражи.
Odgovori