Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
Pozdrav!
Pre dva dana imam bol u penisu sa leve strane kada ga pretisnem ili kada povučem kožu. Bol je oštar i prestane nakon 2 sekunde dok ponovo ne uradim ovo prethodno pomenuto. Glavić mi je pri dnu malo crven i ponekad boli kada ga pipnem. Imam 17 god i do sada nisam imao problema.
Вероватно си добио инфекцију. Можеш да пробаш да га испираш воденим раствором соде бикарбоне (кашичица на чашу топле воде) јер она убија и бактерије и гљивице. Прво га опереш, а онда испереш овим раствором. После га не треба испирати чистом водом. Тако неколико пута дневно. Ако не буде боље за два-три дана, иди код лекара.
Probao sam ali i dalje boli prilikom malo jačeg pritiska. Kada je u erekciji bol ne osećam. Kako mogu da rešim ovo? Imam 17 god i ne ide mi se baš kod urologa (morao bih i sa roditeljima što mi se ne sviđa, nadam se da razumete). Imate li još koji savet?
Није ми јасно како бол не осећаш приликом ерекције, а када је опуштен осећаш. На жалост, немам идеја шта може да буде па немам ни савета. Можда још неко наиђе на тему.
Не разумем зашто не можеш сам код лекара? Узмеш здравствену књижицу и одеш.