Pojacana pigmentacija
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Pojacana pigmentacija
Imam veliki visak kilograma i koza izmedju butina, kao i u intimnom delu je izrazito tamno pigmentisana. Bila sam na pregledu kod dermatologa i nije u pitanju nikakva infekcija. Dobila sam kremu sa 5% urea-e, ali nikakvih poboljsanja nema sem sto je koza neznija. Trenutno sam na dijeti i nadam se da ce se uzrok resiti ali sta cu sa posledicama? Hvala unapred
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
U Depidermu se nalazi glabridin iz glicirize glabre-sladica, on razlaze visak pigmenta a ne deluje citotoksicno tj pri tom se melanociti i pripadajuci keratinociti ne ubijaju. Mr Silvio mi je nedavno otkrio jos neke biljke iz kojih se dobijaju efikasni izbeljivaci. Do sada su se uglavnom koristili Vit C, vocne kiseline, hidrohinon, Arbutin iz medvetke-Uva ursi, preparati na bazi duda i sl.
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
-
- Saradnik
- Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
Depiderm
Depiderm nema hidrokikon a sadrži potpuno bezbednu supstancu za izbeljivanje koja se izoluje iz slatkog korena. Efekat izbeljivanja je mnogo sporiji u odnosu na hidrokinon (efekat se vidi posle mesec dana, možda i malo duže), ali je bezbedan i dobar.
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Hiperpigmentacija
Ima ga u vecim apotekama. Probajte u SB Trejdu na Banovom Brdu, u Merkatoru ili Ivancic i sin u Resavskoj. Cena je oko 2000 dinara ali krema dugo traje i zaista je dobra.
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
-
- Saradnik
- Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
Hiperpigmentacija
New hit za hiperpigmentacije, izašao pre 20-ak dana. Aktivni princip bele rade ili Bellis perenis. Sigurno i bezbedno, ali lagano utiče na hiperpigmentacije. Dr Gorana i ja upravo radimo na formulaciji novog preparata. Biće odličan, a u prodaji za oko mesec dana. 

Re: Pojacana pigmentacija
Imam veliki problem...
Na levom obrazu mi se pojavila tamnija pigmentacija...Nabija mi komplekse... Toliko me nervira da sam pre mozda godinu dana cuo od prijatelja koji je imao isti problem resenje, krpom sam razdrljao taj deo koze...Ali ona nece da se makne...Malo se prosirila...Da li postoji neka krema sa kojom cu resiti ovaj problem...??? Svi me pitaju:"Sta ti je to na levom obrazu".. itd... Posaljite mi poruku u inbox,ili ovde odgovorite...SvejednO
Doktori,pomozite mi molim Vas..
Na levom obrazu mi se pojavila tamnija pigmentacija...Nabija mi komplekse... Toliko me nervira da sam pre mozda godinu dana cuo od prijatelja koji je imao isti problem resenje, krpom sam razdrljao taj deo koze...Ali ona nece da se makne...Malo se prosirila...Da li postoji neka krema sa kojom cu resiti ovaj problem...??? Svi me pitaju:"Sta ti je to na levom obrazu".. itd... Posaljite mi poruku u inbox,ili ovde odgovorite...SvejednO

Doktori,pomozite mi molim Vas..

-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jan 23, 2012 10:45 pm
izgleda da ovaj doktor rs vise nefunkcionise!!! i ja sam poslala pitanje pre par dana ali nista vise ne odgovaraju!!! tuzna sam!!!!
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jul 04, 2013 8:59 pm
Ja imam problem da kad sam izložena suncu, da neravnomerno crnim, odnosno kao da imam fleke na telu koje su bele boje, odnosno svetlije, i to na određenim mestima- stomaku i donjim leđima. Da li znate šta može biti razlog ovog stanja?
Unapred hvala!
Unapred hvala!
Гљивична инфекција коже.