MOLIM ZA POMOC

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Aleksandar1991
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 07, 2013 8:17 pm

MOLIM ZA POMOC

Post od Aleksandar1991 »

imam blage bolove tacno iznad testisa,koji su poceli sredinom aprila, nekih 3 dana posle fudbala.u pocetku su bolovi bili u preponama i u dnu karlice.kasnije su bolovi poceli tacno iznad testisa i to traje nekoliko dana ,pa posle se jednom povuce i tako opet.posto studiram po ceo dan ucim-sedim,pa mislim da nije od toga.poceli su i bolovi u kvrzicama na testisima koje se nalaze uz telo,i bila mi je leva bolna na dodir.kada pipnem,kao da mi trne testis, a nekad hoce i sama da zaboli.urolog mi je dao da pijem baktrim i chymoral 3x1.ja sam sve to ispio i nista.ni ves ne mogu vise lepo da nosim.stvara mi neki neprijatan bol,i od tad boravim bez vesa.
proslo je 3 meseca,pa me je strah sta to moze da bude?? na desnoj kvrzici mogu da vrhove prstiju spojim kvrzice ,a na levoj se izgubila?? nekad je obrnuto.

sta da radim??? urolog je na bolovanju pa ne mogu da uradim ultrazvuk,a osoblje nema pojma kada dolazi.
Da li to moze da se odrazi na plodnost posto traje 3 meseca.

i jos jedno pitanje???nekad mi se desi da posle ejakulacije nekoliko sati hoce da me na svakih 15stak min probode ostar bol koji traje nekih 1s.

Izvinjavam se sto pisem ovoliko,ali neznam koga da pitam vise!
Aleksandar1991
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 07, 2013 8:17 pm

Re: MOLIM ZA POMOC

Post od Aleksandar1991 »

Aleksandar1991 napisao:imam blage bolove tacno iznad testisa,koji su poceli sredinom aprila, nekih 3 dana posle fudbala.u pocetku su bolovi bili u preponama i u dnu karlice.kasnije su bolovi poceli tacno iznad testisa i to traje nekoliko dana ,pa posle se jednom povuce i tako opet.posto studiram po ceo dan ucim-sedim,pa mislim da nije od toga.poceli su i bolovi u kvrzicama na testisima koje se nalaze uz telo,i bila mi je leva bolna na dodir.kada pipnem,kao da mi trne testis, a nekad hoce i sama da zaboli.urolog mi je dao da pijem baktrim i chymoral 3x1.ja sam sve to ispio i nista.ni ves ne mogu vise lepo da nosim.stvara mi neki neprijatan bol,i od tad boravim bez vesa.
proslo je 3 meseca,pa me je strah sta to moze da bude?? na desnoj kvrzici mogu da vrhove prstiju da spojim ispod kvrzice ,a na levoj se izgubila?? nekad je obrnuto.

sta da radim??? urolog je na bolovanju pa ne mogu da uradim ultrazvuk,a osoblje nema pojma kada dolazi.
Da li to moze da se odrazi na plodnost posto traje 3 meseca.

i jos jedno pitanje???nekad mi se desi da posle ejakulacije nekoliko sati hoce da me na svakih 15stak min probode ostar bol koji traje nekih 1s.

Izvinjavam se sto pisem ovoliko,ali neznam koga da pitam vise!
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: MOLIM ZA POMOC

Post od aa_aca »

Можда су ти се тестиси уврнули. Има о томе доста речи на форуму. Једино решење је да одмах промениш уролога. Кажу да се то лако намешта - ко зна.

Ако ти је твој уролог дао антибиотике због бола који се нагло јавио после физичког напора, онда мислим да никада више не треба да одеш код њега осим да га тужиш због евентуалних последица, не дао Бог.
Odgovori