nepoznata bolest ???

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
kaca bb
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 12, 2006 7:59 am

nepoznata bolest ???

Post od kaca bb »

Pre neki dan sam bila u ginekoloskoj ordinaciji da bih primila inekciju pregnila i moj muz je ostao u cekaonici. Dok sam ja primala inekciju cuo je neku pricu iz ordinacije ( doktor pricao sa jednom devojkom koja je dosla u pratnji majke ) a prica ide nesto ovako: ona,devojka, ima neku infektivnu polnu bolest koja se ne prenosi seksualnim putem vec vazduhom (???) i to je , kaze doktor, nesto najgore.... ( da napomenem da to nije moj doktor jer je on na odmoru ) sad u kom smislu je to nesto najgore ne znam ali moj muz se toliko bio uplasio jer smo sedeli pored njih u cekaonici ( dobro ne bas blizu...). E, mene zanima da li neko ima predstavu sta bi to moglo da bude. Ja se u te polne infektivne bolesti slabo razumem ali bar mislim da se polno prenosive bolesti prenose seksualnim putem a ne vazduhom??? Ja sam pokusala da smirim muza rekavsi mu da je to tako lako preneti vazduhom vrlo brzo bi izbila epidemija i katastrofa vecih razmera... medjutim, on nije bas siguran. Ma steta sto ja nisam cula taj razgovor ali eto, ako neko nesto zna o tome volela bih da cujem.
Ka1
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 22, 2005 9:18 pm

Post od Ka1 »

Lovacke price. Stvarno smesno. Polna bolest koja se prenosi vazduhom. :lol: :lol: :lol:
vviktor
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 08, 2006 3:07 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: nepoznata bolest ???

Post od vviktor »

kaca bb napisao:( doktor pricao sa jednom devojkom koja je dosla u pratnji majke )
Ovo je suština. Devojka je došla sa mamom.
Doktor je hteo da ublaži ono blesavo stanje "skim si sve to bila".
Lepo je procenio mamu i rekao joj laž da se ne bi žena badava ustručavala.
Izgleda da se ljudi ustručavaju da uopšte odu kod lekara kada je polna bolest u pitanju. Varovatnu ste svi gledali film "Karaula". :D
Srdačan pozdrav, Viktor!
Dzibily
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 15, 2006 5:02 pm

Post od Dzibily »

Stvarno prvi put cujem za neku polnu bolest koja se prenosi vazduhom. Mozda je to rekao radi mame. Mada kandilomi npr. koliko ja znam mogu da se dobiju i bez seksualnog kontakta,to je virus i moze da ga dobije neko ko je u stvari jos nevin! A sad jeli iz vazduha...
melania
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Sep 23, 2005 3:09 pm

Post od melania »

znas sta je tu tuzno..ako je to dr rekao da uplasi klinku i kevu. posto nema drugog razloga zasto bi to covek rekao. tuzno je sto im nije objasnio kako se bolesti prenose, sto im nije objasnio vaznost kondoma. taj doktor ne bi trebao da radi u medicini, polne bolesti nisu tema za lazne informacije narocito sto covek od nekih od njih moze i da umre. lepo bogami.
Filip
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Dec 04, 2005 11:31 pm

Post od Filip »

ona,devojka, ima neku infektivnu polnu bolest koja se ne prenosi seksualnim putem vec vazduhom
Takva polna bolest ne postoji. Doktor je to možda upotrebio kao zamenu za "lako se prenosi". Možda vaš muž nešto nije najbolje ukapirao.
Internet ne sme da bude zamena za posetu lekaru!
M31
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 04, 2006 4:48 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od M31 »

Najgore od svega je to sto doktor pred drugim pacijentima (u cekaonici ako sam dobro shvatila) prica o njenoj infekciji. Sta god to bilo, mislim da zasluzuje diskreciju a ne da svi znaju njenu dijagnozu.
Nisam malogradjanka da smatram da je sramota imati infekciju, ali, to je u najmanju ruku neprofesionalan odnos prema pacijentu koji skupo placa pregled
Odgovori