Kozica na penisu

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
lelemud
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 26, 2013 11:02 pm

Kozica na penisu

Post od lelemud »

Pozdrav svima, izvinjavam se unapred ako sam prekrsio neko pravilo, nisam bas nesto upucen, imam par problema, koje se nadam da ce mi neko resiti.

Pre 2 meseca sam imao operaciju frenulotomije, uklonjen mi je frenulum, to je sad u redu, ali imam drugi problem, u erekciji ne mogu da prevucem kozicu preko glavica penisa, ne mogu skroz, imam 22 cm dug, ne znam sad obim, a dosta mi je zakrivljen na dole, sto je posledica kratkog frenuluma.. e sad mi treba neko da mi kaze sta da uradim da bih mogao tu kozicu da rastegnem bez operacije? i da li je moguce ispraviti penis bez operacije? Ako treba slika, upload cu je
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Kozica na penisu

Post od Dr011 »

nekad postoji problem sa tesnom kozicom (fimozom) i nevezano za frenulum, tada i kad se resi problem frenuluma i ostaje problem sa kozicom...
ako zakrivljenje nije vezano za frenulum, ne moze se drugacije ispraviti osim operativno...da li ima potrebe ispravljati zavisi od stepena zakrivljenja i da li pravi smetnje pri penetraciji...
sto se tice kozice, ako je blago suzena moze se pokusati vezbom da se prosiri, a ako je suzenje vece jedino se moze resiti cirkumcizijom...
lelemud
Novi član
Novi član

Post od lelemud »

a da li postoji neka krema, mast, bilo sta da bih lakse rastegnuo kozicu, i da li je moguce bar malo ublaziti krivinu nekim vezbicama?
MarkoKg9
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 26, 2011 12:04 am

Post od MarkoKg9 »

Najbolje je da posetiš urologa da bi video ima li smisla pokušavati sa nekim krenama ili ne.
Što se tiče tehnike za vežbe, pogledaj ovde:
http://www.samo-opusteno.info/forum/alt ... nim-putem/
Grifonle
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 04, 2013 2:32 am

Post od Grifonle »

E ovako, da iznesem moj problem ovde da ne bih otvarao novu temu, a nisam siguran da sam negde procitao slicno.. Dakle, kako sa frenuluma krece kozica na obe strane, meni je jedna strana odvojena za mozda pola cm, tj. kozica ne krece direktno sa frenuluma, i to mi stvara visak kozice. Sad je ona opustena i naborana na gornjoj strani glavica. Zanima me da li mogu da imam seksualne odnose bez poteskoca, jer strahujem od pucanja kozice i drugih komplikacija? Unapred hvala na odgovoru! :)
lelemud
Novi član
Novi član

Post od lelemud »

ma ajde ako mogu ja nekom da posaljem sliku, pa da vidi, jer meni je Urolog 100 km udaljen, a i procedure su... u opustenom stanju mogu da prevucem
MarkoKg9
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 26, 2011 12:04 am

Post od MarkoKg9 »

Možeš sliku uploadovati bilo gde pa ostaviti ovde link do iste, ili poslati kome želiš na pm.

Grifonle - Ukoliko kožu možeš bez problema da prevučeš i u opuštenom i u stanju erekcije, i ako nemaš problem prilikom masturbacije onda ga najverovatnije nećeš imati ni prilikom odnosa.
Odgovori