pre jedno 5h sam prvi put imao seksualni odnos sa curom kojoj je 2. put. Sve je bilo u redu, ali kada sam zavsio primetio sam nesto cudno na mom penisu. Sacekao sam da prodje neko vreme, pa ako ne prodje (a nije proslo za 5h) da vam se obratim.
Kao sto se svima desava, kada je penis u erekciji, kozica se razvuce, glavic raste, i celokupan penis poraste. Kada odnos/uzbudjenje prodje, glavic se smanjuje, kozic se smanjuje i opet kozica odgovara velicini glavica.. I to je uvek bilo normalno kod mene posle masturbacije.. E sada, posle seksualnog odnosa (ovakvo uzbudjenje nisam dozvieo nikada u zivotu) meni se glavic, logicno, smanjio, smanjio se i vrat penisa (stvarno u ovom trenutku ne mogu da razmisljam i setim se kako se zove, stablo, valjda), ali je kozica ostala onako velika, kao kada je i glavic veliki. I sada ima mnogo vise kozice, koja se zbrckala i na dodir je deblja, i na jendom mestu se stvorila kao loptica, napravljena od koze (kao kada uzmete parce nekog tekstila, pa sa druge strane gurate nesto, a ono se ispupci) i tako stoji... Penis skoro da ne mogu da otvorim, jer kozice ima toliko da nema gdeda se smesti da izadje penis. i sada izgled nekako mnogo ruzno... ne znam sta se desava i zasto je to tako. nikada mi se nije desilo... s obzirom da je 03h ujutru, idem da spavam... ne mogu vise da brinem... valjda nije opasno, ali me nekako sve strah.. Videcu sta ce biti do sutra, pa ako se stanje popravi, javicu vam..
HVala i molim za brzi odgovor