Pomagajte drugovi,bakterije
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Apr 21, 2013 12:24 pm
Pomagajte drugovi,bakterije
Imam Stafilokoke,Eseherihiu koli,Enterokoke i Prevotellu...Blago receno KATASTROFA...Ako je neko nekad imao slicne tegobe a izlecio se uspesno neka podeli sa mnom,UMIREM OD BOLOVA I PECENJA...Doktor mi je dao neki lek za 5. dana ali mislim da je hteo da se sprdao kad je mislio da ce od tog leka koju cu da pijem pet dana da mi bude bar malo bolje od svih ovih bakterija..Hvala unapred..
Re: Pomagajte drugovi,bakterije
Koji ti je lek dao, i šta piše u antibiogramu?
-
- Novi član
Clavamox...ili ti Amoxicilin (u Antibiogramu pise da je dobar za sve osim za Enterokoke)...
-
- Novi član
Mogao bih da slikam ceo rezultat ali je na nemackom..tako da ne znam da li bi pomoglo...
Ти мало мало, па пијеш неки антибиотик. Те три дана, те пет дана. Какав је то болид од твог лекара?! Онда ти даје таблете притив киселине и тако у круг.
-
- Novi član
Tablete za kiselinu mi je dao ORL Doktor,ali pravo da vam kazem meni sve gore...kao da ih ne pijem a pijem ih vec 5 i vise nedelja...
Пет недеља и ништа?! Мораш да пронађеш шта ти изазива киселину. Обрати пажњу на храну и нервирање. Можда ти сметају антибиотици.
Нађи неку дијету која се користи код чира у желуцу. Мислим да она не иритира желудац.
Нађи неку дијету која се користи код чира у желуцу. Мислим да она не иритира желудац.
antibiotici sigurno uticu na zeludac tu nema dileme--pokusaj bilo sta osim antibiotika--neke cajeve i sl. a nesto slicno ranisanu ces morati svakako da uzimas duzi period.
SvAKO DOBRO
SvAKO DOBRO