Pomagajte drugovi,bakterije

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
TROLLFACE1g
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 21, 2013 12:24 pm

Pomagajte drugovi,bakterije

Post od TROLLFACE1g »

Imam Stafilokoke,Eseherihiu koli,Enterokoke i Prevotellu...Blago receno KATASTROFA...Ako je neko nekad imao slicne tegobe a izlecio se uspesno neka podeli sa mnom,UMIREM OD BOLOVA I PECENJA...Doktor mi je dao neki lek za 5. dana ali mislim da je hteo da se sprdao kad je mislio da ce od tog leka koju cu da pijem pet dana da mi bude bar malo bolje od svih ovih bakterija..Hvala unapred..
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Re: Pomagajte drugovi,bakterije

Post od Dejanbg »

Koji ti je lek dao, i šta piše u antibiogramu?
TROLLFACE1g
Novi član
Novi član

Post od TROLLFACE1g »

Clavamox...ili ti Amoxicilin (u Antibiogramu pise da je dobar za sve osim za Enterokoke)...
TROLLFACE1g
Novi član
Novi član

Post od TROLLFACE1g »

Mogao bih da slikam ceo rezultat ali je na nemackom..tako da ne znam da li bi pomoglo...
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Ти мало мало, па пијеш неки антибиотик. Те три дана, те пет дана. Какав је то болид од твог лекара?! Онда ти даје таблете притив киселине и тако у круг.
TROLLFACE1g
Novi član
Novi član

Post od TROLLFACE1g »

Tablete za kiselinu mi je dao ORL Doktor,ali pravo da vam kazem meni sve gore...kao da ih ne pijem a pijem ih vec 5 i vise nedelja...
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Пет недеља и ништа?! Мораш да пронађеш шта ти изазива киселину. Обрати пажњу на храну и нервирање. Можда ти сметају антибиотици.

Нађи неку дијету која се користи код чира у желуцу. Мислим да она не иритира желудац.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

antibiotici sigurno uticu na zeludac tu nema dileme--pokusaj bilo sta osim antibiotika--neke cajeve i sl. a nesto slicno ranisanu ces morati svakako da uzimas duzi period.
SvAKO DOBRO
Odgovori